HBO GO nově nabízí slovenský dabing i titulky
Autor: HBO Europe , e-mail: info@warnermedia.com Přidané: 13.02.2021

V důsledku narůstajícího zájmu o HBO GO na Slovensku jsou nejen pro slovenské předplatitele nově dostupné slovenské titulky a dabing. Všichni si tak mohou vybrat podle vlastních preferencí, slovenská lokalizace je dostupná i v Čechách.


Už nyní jsou v nabídce na HBO GO k dispozici ve slovenštině seriálové hity z produkce HBO – všech osm řad celosvětového hitu Hra o trůny, Černobyl, Sedmilhářky, Euforie a novinky jako Mělas to vědět či Jeho temné esence. Slovenský dabing je také k dispozici u kultovního seriálu Živí mrtví.

Z filmů si mohou diváci vychutnat novinku režiséra Stevena Soderbergha Nechte je všechny mluvit s Meryl Streep v hlavní roli, posledních devět filmů ze série s Jamesem Bondem, filmy s Harry Potterem, klasiku Watchmen z roku 2009 nebo hity jako Zodiac, Krycí jméno U.N.C.L.E., Ocelová pěst nebo Tomb Rider.

Pro děti nebudou chybět animované filmy ze studia Disney jako Blesk, Coco, Hledá se Nemo, Zootropolis a nebo z produkce Warner Bros – Pokémon detektiv Pikachu. Pro dětské diváky bude k dispozici i dabing k novým sériím Tlapkové patroly, které se na HBO GO objeví na konci února.

Velké filmové a seriálové novinky budou ve slovenštině na HBO GO automaticky přibývat.

Na lokalizaci nových titulů HBO spolupracuje s dabingovým studiem Sunrise, na které jsou navázáni nejlepší a nejznámější slovenští umělci. Proto ve slovenských verzích uslyšíte hlasy Zdeny Studénkové, Diany Mórové, Juraje Kemky, Martina Mňahončáka, Martina Kaprálika, Iva Gogála, Kristíny Svarinské, Matěje Landla, Dušana Cinkota a mnohých dalších.

HBO GO je na Slovensku stejně jako v České republice k dispozici předplatitelům HBO u operátorů, nebo se dá předplatit napřímo. Stačí se zaregistrovat a užít si filmy, seriály a animované příběhy ve zvoleném jazyce na smart tv, počítači, tabletu či chytrém telefonu. Po registraci získává každý HBO GO na sedm dní zdarma.


Pavla Brožková, PR HBO Europe, 12. 2. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28777/hbo-go-nove-nabizi-slovensky-dabing-i-titulky/