Show Jana Krause – 17. 2. 2021
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.02.2021

Herečka Dana Batulková, její dcera Mariana Prachařová, herec Jan Hájek a psychiatr a kněz Jaroslav Maxmilián Kašparů se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. února ve 21.35 hod. na Primě.


Dana Batulková a Mariana Prachařová – herečka a její dcera instagrammerka. „Pořád myslím na to, co ještě bych chtěla udělat a podniknout. Bývají dny, které bych nejraději prodloužila. Nedostává se mi dost času na to, kolik mám plánů. Nevím, co znamená nuda. Nikdy se nenudím, protože mám neustále spoustu věcí před sebou, které mě baví,“ popisuje Dana Batulková svůj životní styl, jehož tempo nezbrzdila ani pandemie. Určitě i díky své pracovitosti je dlouhodobě oblíbenou herečkou, která nyní divákům dělá radost hlavně jako paní Lidka v seriálu Slunečná. Známé jsou i obě Daniny děti. Kromě syna Jakuba, hudebníka a moderátora, se do popředí zájmu dostává i šestadvacetiletá Mariana, instagrammerka a příležitostná zpěvačka, která fyzickou podobnost s maminkou rozhodně nezapře. „To, že jsme si hodně podobné, slýchám často, ale já jsem za to ráda. Máme s mamkou krásný vztah,“ říká Mariana. Podoba a hezký vztah ale rozhodně nejsou to jediné, proč byly Dana a Mariana do SJK pozvány společně.


Jan Hájek„Říkal jsem, že nechci, aby byl v každém záběru představen jako hovado, protože si myslím, a z korespondence to vyplývá, že se milovali,“ říká herec Jan Hájek o vztahu Jana a Boženy Němcových. Manžela slavné spisovatelky ztvárnil v nedávno uvedené televizní minisérii, která se setkala s diváckým zájmem a byla diskutována snad ve všech médiích. Jan byl ale dobře znám už předtím. V roce 2007 získal cenu Thálie pro činoherce do 33 let a v angažmá byl v Národním divadle a v Divadle Na zábradlí. Ve filmu se představil například v komedii Padesátka nebo v dramatu Kobry a užovky, díky kterému byl nominován na Českého lva. Pozornost na sebe herec upoutal i tím, že před časem veřejně promluvil o své vážné nemoci: „Mám poúrazovou epilepsii. V první třídě jsme se klouzali se spolužákem, on mě shodil, spadl jsem hlavou na kachličky. Až zpětně se neurologové shodli na tom, že tam někde to začalo.“


Jaroslav Maxmilián Kašparů – vysokoškolský pedagog, psychiatr, soudní expert, teolog, řeckokatolický duchovní, spisovatel a esperantista. Tím vším je profesor Kašparů, držitel nejvíce akademických titulů u nás a specialista na partnerské vztahy a instituci manželství. Jméno Maxmilián mu bylo uděleno v roce 1984 opatem želivského kláštera při tajném vstupu do sekulárního řádu želivských premonstrátů. Nečekejte ale introvertního duchovního, nýbrž člověka s velkou měrou nadhledu a vyvinutým smyslem pro humor, který vidí jako nejpalčivější problém současné civilizace to, že jsme přišli o zdravý selský rozum, a kvůli technologiím získali více prostoru pro lenošení. „My se neptáme, co udělat pro to, abych něčeho dosáhl, ale jak toho dosáhnout rychle a bez práce. Současné technologie nás naučily lenosti, a lenost patří mezi sedm hlavních hříchů. A protože je to ošklivé slovo, vymysleli jsme si pro ni nové pojmenování. Prokrastinace. Už je dokonce diagnózou, kterou by měli ostatní tolerovat. U nás už není líných lidí, my prokrastinujeme,“ hodnotí výrazný nešvar současnosti s nadsázkou profesor Kašparů.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. února ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28778/show-jana-krause-17-2-2021/