Radim Pařízek odešel do metalového nebe
Autor: Pohoda Média , e-mail: info@pohodamedia.cz Přidané: 03.03.2021

Nikdo to nečekal, ale svět se někdy zastaví. Dne 2.3. 2021 v 18.45 náhle odešel velký člověk, lídr, hudebník a vizionář RNDr. Radim Pařízek. Podlehl komplikacím spojeným s nedávnou operací.


Radim Pařízek byl mužem s mimořádně širokým profesním i osobním záběrem zájmů. Jako hudebník a lídr rockové legendy Citron dobyl nejvyšší mety.

Legendární metalová kapela pod jeho taktovkou absolvovala úspěšné turné po Evropě i Spojených státech, prodala více než 1 milion desek a v roce 1987 získala Zlatého slavíka. Radimovo metalové srdce tepe dále.

Neméně úspěšný byl též v oblasti mediálního podnikání, jíž se věnoval od roku 1998, kdy založil Radio Čas, jednu z nejposlouchanějších stanic na Moravě a ve Slezsku. Čas samozřejmě pokračuje dál, stejně jako všechny jeho další mediální a telekomunikační aktivity včetně multiplexů. Věříme, že pod jeho patronátem bude jeho byznys i nadále vzkvétat.

Úspěchy slavil krom dalšího i na poli závodního jachtingu, kde získal řadu cenných kovů i na mezinárodní scéně.

Radim se k životu vždy stavěl čelem a nikdy se nezastavil před žádnou překážkou. Žádná meta pro něj nebyla nedosažitelná. Zůstává s námi dál.


Roman Jeřábek, Phoda Média 3. 3. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28823/radim-parizek-odesel-do-metaloveho-nebe/