Telly spouští jarní kampaň, ve které neskrývá zhola nic
Autor: BEAUFORT/Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 09.03.2021
Telly se ve své kampani rozhodla ukázat všechny karty. Není nic, co by zůstalo zahaleno tajemstvím. S jarní nabídkou přichází výhody pro nové zákazníky, kteří dostanou 3 měsíce sledování naplno a powerbanku jako dárek. Ochuzeni nezůstanou ani stávající zákazníci, pro které Telly spouští nový věrnostní program plný odměn.


Porozumět smlouvám poskytovatelů někdy není jednoduché. Otevřenost, férovost a srozumitelnost však patří k základním principům komunikace Telly. Využívat výhody sledování s Telly mohou úplně všichni. Nezáleží na tom, jestli už zákazníkem jste, nebo svůj první TV balíček teprve zvažujete. Dárky, slevy, a hlavně transparentní přístup čekají na každého bez rozdílu.

„Zákazníky nevážeme, ale ceníme si věrnosti. Naše smlouvy jsou bez vázanosti a noví zákazníci si můžou vyzkoušet Telly až na čtyři týdny zdarma. Na podpoře máme skvělé lidi, kteří každému vše lidsky a srozumitelně vysvětlí,“ říká Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii a content.


Nalaďte si telku, která hraje fér

Hrát fér jde nejlépe s někým, kdo s vámi jedná otevřeně a nic neskrývá. Smlouvy se závazkem nebo „baťovské ceny“ patří ke staromódním marketingovým praktikám, které Telly v komunikaci se zákazníky nepoužívá.


Výhody pro nové zákazníky

Na všechny nové zákazníky čeká řada výhod. Nerozhodní zákazníci si mohou Telly bezplatně až na 4 týdny vyzkoušet. Na ty, kteří se pro Telly rozhodnou, čekají 3 měsíce sledování rozšířené nabídky Telly bez ohledu na zakoupený balíček a k tomu powerbanka a ponožky jako dárek. Navíc budou moci čerpat i výhody nově spuštěného Telly klubu. Samozřejmostí jsou pak smlouvy bez vázanosti a bez skrytých podmínek.


Telly klub a výhody pro stávající zákazníky

Pro stávající zákazníky si Telly přichystala nový věrnostní program, Telly klub, který spustí 1. 4. 2021 k ročnímu výročí změny názvu z DIGI. Členem Telly klubu se automaticky stane každý zákazník, který využívá jeden z Telly balíčků Malý, Střední, Velký nebo Sport. Zákazníci, kteří stále ještě využívají původní DIGI nabídku, mají nyní jedinečnou šanci přejít na některý z Telly balíčků.

„Přejít z balíčků DIGI na Telly se rozhodně vyplatí, protože se těmto zákazníkům otevře možnost využívat výhody Telly klubu a k tomu od nás dostanou dárek – powerbanku a veselé ponožky,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.

Mezi výhody Telly klubu budou patřit slevy na předplatné dárkové kolekce merchandisingu a řada dalších výhod u Telly partnerů. „Konkrétní výhody a odměny za věrnost budeme postupně zveřejňovat,“ říká Schöppel.


Kampaň v online prostředí

Jarní kampaní osloví televizní operátor především potenciální zákazníky na internetu a sociálních sítích. Za strategickým konceptem a produkcí kampaně stojí agentura Grizzlink, o mediální nákup a výkonnostní složku se postará agentura bv24.

„Novou kampaní jsme chtěli upozornit na fakt, že je normální mít poskytovatele, kterému rozumíte, který před vámi nic neskrývá, a je také normální získávat za svou věrnost odměny. Naše zákazníky se snažíme neustále překvapovat a bavit,“ doplňuje Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.

Zákazníci Telly mají k dispozici až 130 programů, z toho 79 v HD, a mohou Telly sledovat na 4 různých zařízeních. Telly nabízí příjem televizního signálu prostřednictvím satelitu nebo přes internetové připojení. Internetovou Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru. Kromě toho lze televizi Telly sledovat v aplikacích pro chytré televizory Samsung, LG, Android TV, dále na Apple TV, Xboxu, Chromecastu nebo na Android set-top boxech. Sledovat můžete i prostřednictvím webového prohlížeče (Chrome, Firefox, Edge, Opera a dalších) a na mobilech a tabletech Android, iOS, iPadOS a Windows 10. Internetovou Telly lze sledovat ve vysokém rozlišení i v místech se slabším internetem, protože k HD obrazové kvalitě postačuje i nízká rychlost připojení již od 3,5 Mbps.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, ředitel marketingu Telly
Martin Žemlička, Beaufort, 9. 3. 2021





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28840/telly-spousti-jarni-kampan-ve-ktere-neskryva-zhola-nic/