ONE Championship v dubnu v Praze - přímý přenos odvysílá O2 TV Sport
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 17.03.2021
Fanoušci bojových sportů se mohou těšit na další novinky v O2 TV. Slavná organizace bojových sportů ONE Championship se vůbec poprvé představí v České republice. Galavečer ROAD TO ONE EUROPE se uskuteční 24. dubna v Praze, exkluzivní přímý přenos nabídne stanice O2 TV Sport. Diváci se dočkají i několika českých zástupců, mezi které patří postojářská legenda Tomáš Hron nebo světový šampion v kickboxu Václav Sivák.


Od ledna vysílá televize O2 TV na kanále Premier Sport přenosy z nejprestižnější MMA organizace UFC. V programu stanice O2 TV Sport v roce 2021 nechybí ani galavečery BRAVE Combat Federation, M-1 Global nebo domácí turnaje jako Yangames Fight Night, Night of Warriors, Heroes Gate, I AM FIGHTER či MMAsters League. Nyní se k tomu přidává další atraktivní obsah.

"I v tomto roce máme v programu celou řadu galavečerů z těch nejlepších turnajů. Podařilo se nám prodloužit práva na celý ročník organizace ONE Championship, která se v dubnu poprvé představí v Evropě, a hned první zastávkou je Česká republika. To bude velký svátek pro všechny fanoušky, navíc s výraznou českou účastí. Zaměříme se ale i na další lokální galavečery, ve druhé polovině roku bychom mohli oznámit ještě jedno překvapení z domácí MMA scény," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Asijská organizace ONE Championship, jež patří mezi největší globální sportovní značky, zavítá do České republiky 24. dubna v rámci projektu ROAD TO ONE EUROPE. Po listopadovém turnaji v Jekatěrinburgu je Praha první zastávkou v Evropě. Bojovat se bude ve čtyřkové pyramidě podle pravidel K-1 v osmi zemích Evropy. Na vítěze čeká postup do osmičlenného finále, z nějž vzejde šampion ONE Championship. O2 TV Sport navíc nabídne přímé přenosy ze semifinále i finále. Již dnes je jisté, že diváci uvidí v akci několik českých bojovníků. Účast potvrdil například ostřílený Tomáš Hron nebo talentovaný Václav Sivák.


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2020 celkem 529 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 16. 3. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28857/one-championship-v-dubnu-v-praze-primy-prenos-odvysila-o2-tv-sport/