Srpen na AXN
Autor: Redakce/2Media , e-mail: info@axn.cz Přidané: 21.07.2008
Na kanálu AXN startuje v srpnu nový seriál Afterworld. Tento thriller, který je částečně obrazový román, částečně filmové vyprávění a částečně drama pro hlavní vysílací čas, strhne diváky po celém světě pomocí mobilu, on-line i rádia.

AXN dále v srpnu přinese filmy Láska a jiné katastrofy, Pomsta ženy středního věku a Natankovat, najíst se a vyspat.


Afterworld

Russell Shoemaker, reklamní manažer, který je na služební cestě v New Yorku, se ráno probudí v hotelovém pokoji a zjišťuje, že globální katastrofa vymazala ze světa všechny projevy života. Když objeví pár dalších lidí, kteří přežili, vydává se na drásavou cestu napříč Spojenými státy s nadějí, že jeho žena a dcera jsou také naživu. Na své pouti, při níž pomůže mnoha lidem, se Russell Shoemaker stává symbolem naděje, moderním superhrdinou, jehož příjezd dychtivě očekává zbytek těch, kteří apokalypsu přežili. Je to odyssea, při níž muž musí znovu najít sebedůvěru a optimismus.

Tento thriller, který je částečně obrazový román, částečně filmové vyprávění a částečně drama pro hlavní vysílací čas, strhne diváky po celém světě pomocí mobilu, on-line i rádia.

Vysílání: Od 8. srpna každý všední den v 18:00


Láska a jiné katastrofy

Mia a Alice se zrovna přestěhovaly do nového bytu a hledají další spolubydlící. Mia je sice od přírody „do větru“, ale tentokrát to vypadá vážně. Zamilovala se totiž do svého lektora a stíhá jej, kam se jen hne. To Alice má o muži svých snů jasné představy, které hned tak někdo nesplní. Přesto se zakouká do místního gigola Ariho. To ale netuší, že ji tajně zbožňuje Michael. Tolik lidí se přeci do jednoho bytu ale nevejde!

Vysílání: 6. srpna ve 21:00


Pomsta ženy středního věku

Hrdinkou amerického dramatu režiséra Sheldona Larryho je Rose (Christine Lahtiová), která se se svým budoucím manželem seznámila v letadle, právě když skončil její vztah s dobrodruhem Halem (Bryan Brown). Po pětadvaceti letech soužití, z něhož se narodily dvě děti a po letité spolupráci v novinách však Nathan (Brian Kerwin) své ženě sdělí, že se zamiloval do její mladé asistentky Mindy (Abby Brammellová) a odchází. Také Rosin šéf se v ambiciózní dívce jen vidí a Rose je jasné, že její dny ve firmě jsou sečteny. Je sama a bez práce, hlavou jí táhnou ty nejchmurnější myšlenky, ale ze srabu jí pomůže pud sebezáchovy a smysl pro humor. I když od života už moc nečeká, zjistí, že je stále spousta zajímavých možností a že to nejlepší má teprve před sebou.

Vysílání: 13. srpna ve 21:00


Natankovat, najíst se a vyspat

V ospalých pouštích Nového Mexika se rozvedená číšnice Nora, matka pohledných dcerek Shade a Trudi, pokouší dívkám, které už dávno nejsou děti, osvětlit důležitá tajemství života. A brzy se ukazuje, že tyto tři ženy mají mnohem víc společného než jen touhu po pořádném vztahu. Hlavní role v hřejivém „ženském“ snímku, který v roce 1992 obdržel cenu newyorských kritiků, sehrály Brooke Adamsová, Ione Skyeová a Fairuza Balková.

Vysílání: 27. srpna ve 21:00


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (zde v současné době zatím jen pro slovenské abonenty - pozor - program AXN v DIGI TV a v UPC Direct se neshoduje!). Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Scifi a AXN Crime včetně podrobných popisů (Synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Redakce satCentrum, 21. 7. 2008, připraveno ve spolupráci s 2media.cz, s.r.o., mediálním servisem HBO

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2886/srpen-na-axn/