Miami Open: První turnaj ATP Masters 2021
Autor: Media:list/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 22.03.2021
Djoković, Nadal i Federer: Miami Open je prvním letošním turnajem kategorie ATP Masters. Hraje se pod oficiálním názvem Miami Open presented by Itaú. Hrát se bude v Miami Gardens na jihu Floridy na Hard Rock Stadium (již se nehraje v Crandon Parku v Key Biscayne).


Na turnaj je předběžně přihlášena kompletní světová špička včetně velké trojky Novak Djoković, Rafael Nadal a Roger Federer, který se vrací po zranění. Mezi jejich vyzývatele patří Daniil Medveděv, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas atd.

Eurosport bude z Miami na programu Eurosport 2 vysílat od 24. března denně až 12 hodin živě, vzhledem k časovému posunu až do pozdních nočních hodin. Všechny zápasy turnaje bude možné sledovat na internetovém přehrávači Eurosport Player.

V roce 2021 bude Eurosport v ČR a na Slovensku vysílat všechny čtyři grandslamy – po Australian Open také French Open, Wimbledon a US Open a nabídne na svém internetovém přehrávači všechny jejich zápasy dvouher i čtyřher živě nebo na vyžádání. Eurosport zároveň posílil své postavení ve světě tenisu, když uzavřel víceletou dohodu s ATP Tour pro ČR a Slovensko, která se týká vysílání 41 turnajů ATP Tour. Eurosport představí 9 turnajů ATP Masters 1000, 13 turnajů ATP 500 a 17 turnajů ATP 250, v závěru sezóny také Nitto ATP Finals.

Upozorňujeme diváky Eurosportu, že vysílání ATP Tour (mimo grandslamů) na Eurosport 2 řeší každý operátor dle svých technologických možností, někteří zatím k vysílání nejsou připojeni. V případě, že konkrétní operátor nevysílá ATP na Eurosport 2, je nutné se obrátit přímo na něj, aby se k vysílání připojil.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, foto: Eurosport CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28869/miami-open-prvni-turnaj-atp-masters-2021/