Do šou Česko Slovensko Má Talent prichádza nová tvár!
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 06.04.2021
Česko Slovensko Má Talent, jeden z najúspešnejších formátov na televíznom trhu, vstupuje už do deviatej sezóny. Tento mimoriadne obľúbený projekt pripravuje JOJka opäť v spolupráci s televíziou Prima. V porotcovských stoličkách budú talenty opäť hodnotiť Diana Mórová, Marta Jandová, Jaro Slávik a Jakub Prachař. Šou však odštartuje s novinkou!


Šou vo svojej deviatej sezóne dostane novú moderátorskú dvojicu. K Davidovi Gránskemu, ktorého už diváci Talentu dobre poznajú, pribudne nová moderátorka. Voľba bola jasná. Televízia JOJ oslovila mladú talentovanú moderátorku a úspešnú influencerku Jasminu Alagič. Tá je vernou fanúšičkou šou Česko Slovensko Má Talent. Aj to ju presvedčilo ponuku prijať.

„Šou Česko-Slovensko Má Talent som vždy milovala. S obdivom k ľuďom, ktorí sa postavili pred porotu a s údivom, aké úžasné talenty niekde driemu, som ako diváčka sledovala takmer každú epizódu. No a teraz, keď som dostala príležitosť môcť ako moderátorka stáť pri nich na začiatku ich cesty k vysnívanej kariére, sa vlastne naplnil aj môj vlastný sen.“

Televízia JOJ je s výberom spokojná: „Sme radi, že v šou môžeme privítať Jasminu Alagič. Jasmina je moderátorka, ktorá má talent zabaviť. A to je jeden z hlavných pilierov šou Česko Slovensko Má Talent. Veríme, že spolu s Davidom Gránskym vytvoria atraktívnu, vtipnú a profesionálnu moderátorskú dvojicu.“

„Jasmina padla ako jasná voľba. S kreatívnym tímom a vedením televízie sme sa zhodli, že je našim najlepším výberom,“ hovorí režisér šou Jeffo Minařík.

Na šou Česko Slovensko Má Talent sa môžu diváci tešiť už na jeseň. Aktuálne prebiehajú online kastingy, kde sa môže prihlásiť každý bez ohľadu na vek či národnosť. Stačí jednoducho vyplniť online formulár a ukázať talent, ktorý vo vás drieme.


Redakcia TV JOJ, 2. 4. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28900/do-sou-cesko-slovensko-ma-talent-prichadza-nova-tvar/