Na VOYO prichádza prvý exkluzívny pôvodný projekt: Fenomenálna svetová reality šou Love Island
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 13.04.2021
Po kompletnej technologickej prestavbe a výraznom skvalitnení ponúkaného obsahu prichádza čoraz obľúbenejšia streamovacia služba VOYO s prvým exkluzívnym pôvodným projektom. Už dnes, v utorok 13. apríla 2021, štartuje casting na novú jedinečnú interaktívnu reality šou Love Island, ktorá dobyla celý svet! Jedna vila pri mori na Kanárskych ostrovoch, jemný piesok na pláži, osviežujúci bazén, spaľujúce slnko, večerné grilovačky alebo spoločné úlohy a hry - mladí ľudia zo Slovenska a Česka majú teraz šancu zažiť tie najšťavnatejšie tri mesiace svojho života, a ako čerešničku na torte získať lásku i úžasnú výhru. Tohtoročná jeseň tak bude na VOYO poriadne horúca!


Podstata šou Love Island je jednoduchá: desať žien a desať mužov sa na tri mesiace spoločne zavrie do jedného priestoru, ktorý okrem samotnej vily zahŕňa napríklad aj bazén, posilňovňu alebo gril a relax zónu. Nebude im vôbec nič chýbať, aby si mohli naplno užiť úplne všetko, čo Love Island ponúka! Počas súťaže spolu účastníci flirtujú, tvoria páry, zase ich rozbíjajú, zbližujú sa, formujú spojenectvá, intrigujú, a to všetko s jasným cieľom - dostať sa do finálovej dvojice. A čo si vyberú potom? Zláka ich vidina kopy peňazí, alebo budú radšej hlasovať pre lásku a spoločné šťastie? To tu ešte nebolo!

Milióny mladých ľudí po celom svete túto šou skrátka milujú. Love Island už slávil úspechy napríklad vo Veľkej Británii, v USA, Austrálii, Nemecku, Holandsku alebo Poľsku, a teraz mieri na Slovensko a do Česka! TV Markíza predstavuje tento formát ako prvý z dlhého radu tých, ktoré sú produkované primárne pre vysielanie na VOYO.

Diváci neprídu vďaka televíznym kamerám a intenzívnej komunikácii na sociálnych sieťach ako o spoločné aktivity "ostrovanov", tak ani o ich súkromné taktiky, nápady a plány. Stratégia je totiž jasná - vydržať v páre až do konca a nenechať sa vyradiť. Ale ako to už býva, nikto si nemôže byť ničím istý, napríklad ani tým, či sa počas hry náhodou neobjavia noví "ostrovania", ktorí zamiešajú už rozdanými kartami, rozdelia osvedčené dvojice, vytiahnu na výslnie doterajších outsiderov a prinesú turbulentnú dávku nového náboja na všetkých frontoch. Bude to poriadne iskriť!

Love Island má aj svoju vlastnú mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej sa diváci dostanú k množstvu exkluzívnych bonusov, navyše môžu ovplyvniť to, čo sa vo vile na ostrove deje. Nenechajte si ujsť tento svetový fenomén už túto jeseň na VOYO.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 13. 4. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28915/na-voyo-prichadza-prvy-exkluzivny-p-vodny-projekt-fenomenalna-svetova-reality-sou-love-island/