TV Markíza odvysiela v sobotu priamy prenos z poslednej rozlúčky s britským princom Philipom
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.cz Přidané: 15.04.2021
Televízia Markíza v sobotu, 17. apríla 2021 so začiatkom o 15:25 hod., zaraďuje do svojho vysielania mimoriadnu reláciu s názvom Rozlúčka s princom Philipom. V priamom prenose v nej divákom sprostredkuje poslednú rozlúčku s jeho kráľovskou výsosťou princom Philipom, vojvodom z Edinburghu.


"Naživo odvysielame celú oficiálnu časť smútočného sprievodu britskej kráľovskej rodiny na hrade Windsor, vojenské pocty a simultánne tlmočenú zádušnú omšu z Kaplnky svätého Juraja za vojvodu Edinburghu," priblížil Tibor Mattyašovský, šéfredaktor spravodajstva TV Markíza.

Mimoriadnou reláciou bude zo štúdia TV Markíza v Záhorskej Bystrici sprevádzať moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová v spoločnosti odborníčky na diplomatický protokol a etiketu Kataríny Strýčkovej a ďalších zaujímavých hostí.

"S našimi hosťami sa pozrieme na život princa Philipa, ktorý po boku kráľovnej Alžbety strávil viac ako 70 rokov. Vrátime sa k jeho návšteve Slovenska v roku 2008, ale zhodnotíme aj vzťahy v kráľovskej rodine a budúcnosť britskej monarchie," dodal Mattyašovský. Stream bude k dispozícii aj návštevníkom spravodajského portálu TVnoviny.sk.

Na smutnú udalosť operatívne reaguje aj streamovacia služba VOYO, ktorej predplatitelia si už v najbližších dňoch budú môcť pozrieť výnimočný dokument s názvom Princ Philip – portrét (Prince Philip: An Extraordinary Life). Do ponuky bude zaradený ako pocta významnému členovi britskej kráľovskej rodiny, ktorý zomrel 9. apríla 2021 vo veku nedožitých sto rokov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 15. 4. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28918/tv-markiza-odvysiela-v-sobotu-priamy-prenos-z-poslednej-rozlucky-s-britskym-princom-philipom/