Eurosport CZ dostupný i na SKY Link kartách s balíčkem MULTI
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 28.07.2008
Od dnešního dne, 28. 7. 2008 odpoledne mohou naladit českou verzi panevropského kanálu Eurosport na Astře 1H i všichni uživatelé "modrých" přístupových karet SKY Link s aktivním programovým balíčkem MULTI. Dnes byl totiž přidán CAid 0D70 i pro karty SKY Link, sportovním fanouškům tak bude umožněno sledování přenosů Olympijských her v Pekingu na tomto oblíbeném sportovním kanálu.


Parametry pro nastavení příjmu Eurosportu CZ:

Satelit: Astra 1H
Orbitální pozice: 19,2 st. východně
Transponder: č.97
Provider: Canal Digitaal Satelliet
Frekvence: 12,344 GHz
Symbol rate: 27500 kSymb/s
FEC: 3/4
SID: 2025
Video PID: 517
Audio PID: 114 – česky (112 holandsky, 113 anglicky, 115 maďarsky)
Kódování: CryptoWorks, dostupné pro abonenty SKY Link karet a TT Karet s balíčkem MULTI a karet UPC Direct se základní programovou nabídkou Rodina.


Současné připojení oprávnění karet SKY Link má charakter technických testů a slouží i k vyzkoušení vhodnosti systému a ověření možnosti multifeedu – tedy příjmu placených programů ze dvou satelitních pozic - „hlavní“ orbitální pozice SES Astra na 19,2 st. východně a „domácí“ pozice Astry 3A/Astry 1E na orbitální pozice 23,5 stupňů východně, kde jsou distribuované další slovenské a české programy SKY Linku a CS Linku.

Rozšířením možnosti příjmu o pozici 19,2 stupňů východně (multifeed - přidání 2. LNB, monoblock či motorické natáčení paraboly) samozřejmě satelitní divák získá i přístup k řadě dalších zajímavých programů, vysílaných volně, bez kódování (FTA).


Úplné podrobné týdenní programové přehledy Eurosportu (a dalších cca šesti desítek satelitních, terestrických a kabelových programů) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.


Redakce satCentrum, Václav Hrubec, 28. 7. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2892/eurosport-cz-dostupny-i-na-sky-link-kartach-s-balickem-multi/