Na francouzský fotbal je tu i nadále SPORT 1!
Autor: PR Press Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 30.07.2008

Televizní stanice SPORT 1 s potěšením oznamuje, že od sezóny 2008-09 opět na čtyři roky zakoupila přenosová práva zápasů francouzské fotbalové ligy. Dosavadní systém přenosů zůstane beze změny, to znamená, že každý víkend budeme vysílat jedno utkání, načež v pondělí v podvečer vám nabídneme obligátní hodinový sestřih.


Máme ale pro vás i vyslovenou novinku, protože od nynějška před zahájením každého kola zařadíme do vysílání předkolovou půlhodinku, a to vždy v sobotu po obědě.

Kdo je tedy zvědav na čím dál tím svalnatější francouzskou fotbalovou ligu, na Lyon posílený Milanem Barošem, na PSG, Marseille, Bordeaux a Monaco, případně na Toulouse, klub Pavla Fořta, nebo na Nantes, kde hraje Marek Heinz, tomu není třeba dvakrát říkat, aby i v budoucnu pravidelně sledoval program SPORT 1.


O Chello Central Europe

Chello Central Europe se zaměřuje na poskytování programové náplně ve Střední Evropě. Do jejího programového portfolia v regionu v současné době patří televizní kanály Sport1&2, Minimax, TV Paprika, TV Deko a Filmmúzeum; má také společný podnik s MGM. Vedle tématických televizních kanalů provozuje i společnost AT Media - přední polskou agenturu pro prodej reklamy na tématických kanálech a nedávno zahájila provoz Mojo Productions, full-servisové produkční společnosti posyktující služby mistním i mezinárodním kanálům v regionu.

Chello Central Europe je součástí Chellomedie, přední medzinárodní mediální společnosti a zároveň evropské divize pro poskytování programové náplně společnosti Liberty Global, Inc.


Barbora Florková, Marketing, PR & Event Manager ČR/SR, Chello Central Europe s.r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2893/na-francouzsky-fotbal-je-tu-i-nadale-sport-1/