Najväčšia a najprestížnejšia MMA organizácia UFC prichádza na VOYO
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 29.04.2021
Skupina Markíza pokračuje v intenzívnom posilňovaní športovej sekcie čoraz obľúbenejšej streamovacej služby VOYO. Už od mája 2021 sa predplatitelia môžu tešiť na priame prenosy a záznamy turnajov najväčšej a najprestížnejšej MMA organizácie na svete – UFC. Atraktívne galavečery UFC bude VOYO najbližšie tri roky prinášať ako jediná streamovacia služba na slovenskom trhu.


Prvým bude v noci zo soboty 1. mája na nedeľu 2. mája o 4:00 hod. turnaj UFC Fight Night, ktorého vrcholom bude ostro sledovaný zápas Reyes vs. Procházka.

Pôjde o súboj, ktorý bude mimoriadne zaujímavý pre českých a slovenských fanúšikov, sily si v ňom totiž zmerajú Američan Dominick "Devastator" Reyes a Čech Jiří "Denisa" Procházka, trojka a päťka rebríčka poloťažkej váhy. Procházku tak čaká doteraz najťažší súper v jeho kariére.

Turnaj UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka prebehne v domácom centre UFC Apex v Las Vegas, ktoré aj v roku 2020 hostilo takmer všetky turnaje organizácie, okrem tých v Abú Dhabí. Pôjde o ďalší zo série populárnych galavečerov UFC Fight Night, kde sa vždy stretáva kombinácia skúsených zápasníkov s nováčikmi organizácie. Celú hlavnú kartu odvysiela VOYO naživo, pričom k dispozícii bude neskôr aj záznam.

V rámci UFC má svoje zastúpenie aj Slovensko. Ľudovit „Lajoš“ Klein je prvý slovenský profesionálny MMA zápasník, ktorý sa prebojoval do tejto najvyššej zápasníckej súťaže. Jeho súčasná bilancia zápasov je 17 výhier a 2 prehry. Súťaž a aj samotný šport MMA preslávil tiež celosvetovo populárny írsky zápasník Conor McGregor, ktorý sa chystá na zápas v rámci UFC už počas tohto leta. Na bojové umenie Kleina aj McGregora sa tak môžu tešiť aj predplatitelia VOYO.

Športovú ponuku VOYO ďalej dotvárajú zápasy najprestížnejšej hokejovej ligy sveta NHL, tenisové turnaje ATP Tour 250 a už od tohto leta pribudne tiež kompletná slovenská futbalová Fortuna liga.

Všetky tieto športové podujatia môžu predplatitelia VOYO sledovať v rámci jednotnej ceny 5,99 € mesačne, spolu s obrovským množstvom ďalšieho atraktívneho obsahu. Záujemcovia si môžu VOYO aj naďalej vyskúšať na 7 dní zadarmo, športová sekcia je však dostupná výlučne platiacim zákazníkom.

TV upútavka: https://youtu.be/pVaEZY46R2o


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 28. 4. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28952/najvacsia-a-najprestiznejsia-mma-organizacia-ufc-prichadza-na-voyo/