Výmena bielych kariet Skylinku
Autor: PR Press Skylink , e-mail: info@skylink.sk Přidané: 01.08.2008
V Bratislave 1. augusta 2008. Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink oznamuje plošnú výmenu niektorých prístupových kariet. V minulosti boli v predaji prístupové karty bielej farby označené Slovaklink/Skylink. Tieto prístupové karty neumožňujú rozšírenie programovej ponuky, a preto boli záujemcom o nové programy (programový balík MULTI, české programy) Skylinkom bezplatne vymieňané.


V súvislosti so spustením nového programu Slovenskej televízie Trojka sa Skylink rozhodol dokončiť výmenu bielych kariet plošným spôsobom, a teda vymeniť ich aj tým užívateľom, ktorí doteraz neprejavili záujem o rozšírenie programovej ponuky.

Nové karty budú odosielané na adresy registrovaných užívateľov doporučenou poštou od pondelka 4. augusta tak, aby prevažná väčšina majiteľov starých kariet novú kartu obdržala do spustenia vysielania programu STV Trojka, teda do 8. augusta.

Výmenu kariet zabezpečuje Skylink na vlastné náklady. Pôvodné biele karty nie je potrebné vrátiť. Platnosť ich aktivácie skončí v priebehu niekoľkých dní po doručení novej karty.

Nová karta bude aktivovaná pre príjem programov v priebehu niekoľkých minút od vloženia do zapnutého satelitného prijímača naladeného na akýkoľvek program z paketu Skylink.

S novou kartou získajú zákazníci nielen okamžitý prístup k vysielaniu STV Trojka, ale rovnako aj možnosť aktivovať si množstvo ďalších atraktívnych TV staníc (balík MULTI alebo české programy). Stačí len uhradiť poplatok podľa cenníka uvedeného na www.skylink.sk.

Bližšie informácie o programovej ponuke Skylinku nájdete na www.skylink.sk.


PR Press Skylink, 1. 8. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2898/vymena-bielych-kariet-skylinku/