V sobotu se v rámci elitní organizace UFC předvede další český bojovník, David Dvořák
Autor: BEAUFORT/Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 21.05.2021

V noci ze soboty na neděli čeká fanoušky bojových sportů další atraktivní duel. V Las Vegas se ve svém třetím zápase organizace UFC představí bojovník muší váhy David Dvořák. Z posledních patnácti MMA zápasů neprohrál jediný.


Českého bojovníka Davida Dvořáka čeká v rámci elitní bojové organizaci UFC v pořadí již třetí zápas. Souboj se odehraje v Las Vegas, kde prvního května v hlavním zápase večera exceloval Jiří Procházka. Osmadvacetiletý Dvořák vyzve v Apex centru o tři roky mladšího Brazilce Rauliana Paivu. Český bojovník s přezdívkou Undertaker (Hrobník) předchozí dva souboje v UFC vyhrál na body. V MMA si drží skvělou šňůru patnácti výher po sobě, naposledy prohrál v roce 2012. Nadcházející duel nabídne poměření sil desátého s jedenáctým, takže lze očekávat napínavý souboj.

„Cítím se dobře. Hlavu mám perfektně nastavenou. Myslím, že úplně nejlíp, co jsem kdy měl. Už se těším na zápas,“ vzkázal ze Spojených států David Dvořák, který do dějiště zápasu odletěl již začátkem května.

Vítězství v nadcházejícím zápase by Davida Dvořáka posunulo do elitní desítky žebříčku UFC. Zatím má zápasník z Hradce Králové smlouvu s UFC na čtyři zápasy. Za případné vítězství získá 28 tisíc dolarů a mohl by dopředu vyjednávat o nové smlouvě.

Zápas v muší váze do 57 kg začíná v noci ze soboty na neděli 23. května v 01:30 středoevropského času. Samotný program UFC Fight Night 188 začíná o třicet minut dříve V přímém přenosu jej uvidí diváci Telly na kanálu Premier Sport. Jednotlivými zápasy budou provázet komentátoři Bahník a Kohout.

„Už květnový duel Jiřího Procházky května byl mimořádně sledovaný a zvedl v České republice zájem o MMA. Předpokládáme, že velkou sledovanost bude mít i souboj dalšího Čecha v elitní soutěži UFC, Davida Dvořáka,“ řekl Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.


Sledování zápasu v televizi, tabletu či na počítači

Nabídka sportovních kanálů Telly zahrnuje Sport online na 14 dní za 150 Kč, na 30 dní za 250 Kč a na 365 dní za 2 500 Kč. Všechny tři varianty jsou dostupné v Telly aplikacích s registrací na portálu moje.telly.cz. Balíček Sport online na 30 dní je v zaváděcí akci zvýhodněn za 200 Kč a na 365 dní za 2 000 Kč.

Nové balíčky Sport online lze sledovat v širokém portfoliu aplikací, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, Xboxu, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na 2 zařízeních.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL, wrestlingovou show organizace WWE nebo zápasy v rámci elitní soutěže UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly
Martin Žemlička, Beaufort, 20. 5. 2021


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28999/v-sobotu-se-v-ramci-elitni-organizace-ufc-predvede-dalsi-cesky-bojovnik-david-dvorak/