Vrchol fotbalové sezony v O2 TV: Finále Ligy mistrů doprovodí Milan Baroš, Vladimír Šmicer nebo Petr Čech
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 27.05.2021
V sobotu 29. května vyvrcholí na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal letošní ročník Ligy mistrů UEFA. Ve finále si to o ušatý pohár rozdají angličtí velikáni Chelsea FC a Manchester City. Speciální program startuje již ve 20:00, mezi hosty se objeví hned tři vítězové Ligy mistrů. Přímo ve studiu se diváci mohou těšit na legendární liverpoolskou dvojici Vladimír Šmicer a Milan Baroš. Přihlásí se také jeden z nejlepších brankářů historie Petr Čech. V úterý 1. června od 20:00 hodin přijde na řadu očekávaná debata s kandidáty na předsedu FAČR.


Velký fotbalový svátek odstartuje v sobotu 29. května již od 20.00 hodin na O2 TV Sport, kdy moderátor Petr Svěcený se svými hosty rozebere anglickou bitvu ze všech možných úhlů.

"Diváci se dočkají velmi pestrého předzápasového programu. Do studia přijdou vítězové Ligy mistrů z roku 2005. Milan Baroš i Vladimír Šmicer vybojovali tuto cenou trofej v dresu Liverpoolu. Dále budeme mít příspěvky s Petrem Čechem, který nejprestižnější klubovou soutěž vyhrál s Chelsea v roce 2012. Své postřehy navíc přinese i Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem," prozradil náplň speciálního studia zkušený moderátor Petr Svěcený. Samotný přímý přenos svým hlasem doprovodí dvojice komentátorů ve složení Tomáš Radotínský a Milan Štěrba.

Sobotní finále UEFA Champions League se zařadí mezi největší sportovní události tohoto roku. Živý přenos z portugalského Porta půjde do více než 200 zemí, očekává se sledovanost přes 180 milionů diváků. Tradiční slavnostní ceremoniál začne ve 20:50 a pouze stanice O2 TV Fotbal nabídne celou show živě. Hlavní hvězdou bude osmadvacetiletá zpěvačka Selena Gomez, která vystoupí společně se zpěvákem Khalidem a DJem Marshmellem.

Vedle finále Ligy mistrů se v sobotu 29. května odehraje také závěrečné kolo FORTUNA:LIGY, v zápase SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice dojde k slavnostnímu předání mistrovského titulu. V úterý 1. června od 20:00 odvysílá stanice O2 TV Sport hodinovou debatu s kandidáty na předsedu FAČR. Moderátor Libor Bouček bude v přímém přenosu zpovídat Petra Fouska a Karla Poborského, prostor k dotazům dostanou i diváci. Otázky je možné zasílat na e-mail superdebata@o2sport.cz.

"Diváky O2 TV Sport čeká unikátní sportovní víkend. Poslední kolo FORTUNA:LIGY, finále Ligy mistrů UEFA, v pátek a v neděli odvysíláme také Final Four basketbalové Euroligy," připomněl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.


Vrchol sportovní sezony v O2 TV:


O2 TV Sport SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice Sobota 29. května 16:15 hod.
Přímý přenos utkání závěrečného 34. kola FORTUNA:LIGY

O2 TV Fotbal AC Sparta Praha - FC Zbrojovka Brno Sobota 29. května 16:15 hod.
Přímý přenos utkání závěrečného 34. kola FORTUNA:LIGY

O2 TV Fotbal FC Slovan Liberec - SK Sigma Olomouc Sobota 29. května 16:15 hod.
Přímý přenos utkání závěrečného 34. kola FORTUNA:LIGY

O2 TV Fotbal 1. FC Slovácko - FC Fastav Zlín Sobota 29. května 16:15 hod.
Přímý přenos utkání závěrečného 34. kola FORTUNA:LIGY

O2 TV Fotbal FK Mladá Boleslav -Bohemians Praha 1905 Sobota 29. května 16:15 hod.
Přímý přenos utkání závěrečného 34. kola FORTUNA:LIGY

O2 TV Fotbal FK Pardubice - FK Jablonec Sobota 29. května 16:15 hod.
Přímý přenos utkání závěrečného 34. kola FORTUNA:LIGY

O2 TV Fotbal FC Baník Ostrava - MFK Karviná Sobota 29. května 16:15 hod.
Přímý přenos utkání závěrečného 34. kola FORTUNA:LIGY

O2 TV Sport Studio UEFA Champions League Sobota 29. května 20:00 hod.
Moderátor: Petr Svěcený Hosté: Vladimír Šmicer, Milan Baroš a příspěvky Petra Čecha

O2 TV Sport a O2 TV Fotbal Manchester City - Chelsea FC Sobota 29. května 21:00 hod.
Přímý přenos finálového utkání UEFA Champions League

O2 TV Sport a O2 TV Fotbal TIKI-TAKA (34/2021) Pondělí 31. května 20:00 hod.
Talk show Petra Svěceného mapující nejzajímavější témata 1. fotbalové ligy

O2 TV Sport a O2 TV Fotbal Superdebata Úterý 1. června 20:00 hod.
Debata kandidátů na post předsedy FAČR s moderátorem Liborem Boučkem



O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2020 celkem 529 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 27. 5. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29009/vrchol-fotbalove-sezony-v-o2-tv-finale-ligy-mistru-doprovodi-milan-baros-vladimir-smicer-nebo-petr-cech/