Víkend na Eurosportu: Světový tenis a cyklistika
Autor: Media:list/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 28.05.2021


Dvě z největších sportovních událostí jara na Eurosportu. O víkendu končí první grandtour roku Giro d´Italia a zároveň startuje druhý grandslam roku Roland-Garros.


Eurosport bude z největšího antukového turnaje světa vysílat denně až 20 hodin tenisu živě na obou programech. Živé vysílání Eurosportu bude v prvním týdnu turnaje začínat denně obvykle v 11:00 hod. a končit až v nočních hodinách. Na webových stránkách https://www.eurosport.cz/ budeme každý den uveřejňovat rozpis vysílaných zápasů, najdete ho zároveň i na našem facebookovém profilu https://www.facebook.com/EurosportCZ/. Ostatní zápasy dvouher ze všech kurtů bude bez českého komentáře nabízet internetový přehrávač Eurosport Player.

Eurosportu se říká „Home of Cycling“ a v sobotu a v neděli nabídne svým divákům dvě závěrečné etapy Gira d´Italia. Nejprve v sobotu od 12:15 hod. vrchařskou se závěrečným stoupáním na Alpe Motta a v neděli od 15:00 hod. časovku do cílového města závodu Milána. Poté budeme znát letošního vítěze italského cyklistického svátku.

Eurosport zároveň v neděli od 23:00 hod. představí ze záznamu úvodní etapu závodu Critérium du Dauphiné, který bývá tradičně důležitou vrchařskou zkouškou před startem Tour de France. V pelotonu bude Josef Černý v barvách stáje Deceuninck – Quick Step a spousta velkých jmen světové cyklistiky, mj. Chris Froome, Richard Carapaz, Alejandro Valverde, Nairo Quintana a Geraint Thomas, všichni vítězové třítýdenních grandtour. Další etapy závodu příští týden bude Eurosport vysílat živě na programu Eurosportu 2.


Vít Rosenbaum, Media:list, 27. 5. 2021, foto: Eurosport, Getty

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29011/vikend-na-eurosportu-svetovy-tenis-a-cyklistika/