Červen ve znamení slovenských šéfkuchařů na TV Paprika
Autor: AMC/PR.Konektor CZ , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 07.06.2021
Oblíbená stanice TV Paprika si pro milovníky kuchařských show připravila červnový program nabitý skvělými relacemi o vaření. Program odstartuje už 7. června v 18:00 pořadem S šéfkuchařem okolo světa s Gabom Kocákom, dále hned v 18:30 vám do kuchyně vnese barevný nádech Mimi Šramová v nové kuchařské show Barevný svět s Mimi a v 19:00 se můžete těšit na pořad Pepeho zdravá kuchyně na TV Paprika.


Procestujte svět s kuchařskou show

Rádi na dovolených ochutnáváte místní speciality a dostali jste chuť na pravý indický dahl, italské těstoviny či francouzský quiche, ale nevíte, jak je připravit? Jelikož v momentální situaci můžeme cestovat spíše jen prstem po mapě, právě kuchyň může být místem, kde se alespoň trochu nasytí vaše cestovatelská duše. Neprobádané chutě orientu a středomořské kuchyně vás zlákají v kuchařské show S šéfkuchařem koelm světa s Gabom Kocákom na ta správná místa.


Pestrobarevná kuchyně

Barvy nám do života vnášejí novou energii a pozitivní náladu. Proč bychom je nemohli zakomponovat i do vaření a pečení? Mimi Šramová vám v nové kuchařské show Barevný svět s Mimi ukáže, jak na to! Velmi ráda v kuchyni používá thajské jedlé květiny, které každému jídlu dodají ten správný šmrnc. Nebojte se experimentovat a vneste do vaření nový barevnější vánek, kterým překvapíte vaše okolí. Mimi vás naučí připravit typická slovenské jídla, jako jsou brynzové halušky, domácí kuřecí polévka, či různé rychlé snacky a pomazánky.


Zdravá kuchyně

Málokdo má v dnešní době čas strávit u sporáku pár hodin denně. Raději si vybíráme jednoduché rychlé recepty, i když ne ty nejzdravější. Právě kuchař Peter Kobliha alias Pepe vám v kuchařské show Pepeho zdravá kuchyně ukáže, jak připravit nejen chutná, ale především zdravá a výživná jídla. V současnosti už není problém sehnat ingredience z celého světa, stačí mít jen dobrý recept. Právě s ním vám pomůže kuchař Pepe, se kterým se naučíte připravit například ořechový paleo koláč bez mouky a cukru, extra hořké čokoládové muffiny či banánové palačinky s kokosovým cukrem.

Zajímáte se o zdravou kuchyni nebo raději zkoušíte mezinárodní chutě? A co takhle přidat do vaření trochu fantazie a barev? Chcete-li se inspirovat novými recepty sledujte hned 3 kuchařské show za sebou od 7. června v 18:00 S šéfkuchařem kolem světa s Gabo Kocákom, v 18:30 Barevný svět s Mimi Šramovou a v 19:00 Pepeho zdravá kuchyně na TV Paprika.


O AMC Networks International - Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Martina Hrašová, Account Manager, PR.Konektor, 2. 6. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29040/cerven-ve-znameni-slovenskych-sefkucharu-na-tv-paprika/