Expedice Ulice – TV Nova startuje nový online pořad s herci ze seriálu Ulice
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 09.06.2021
V rámci své dlouhodobé CSR strategie TV Nova přichází s novým online pořadem, který zábavnou formou ukazuje, jak se chováme a jak bychom se měli chovat ke svému okolí. Nové díly pořadu Expedice Ulice mohou diváci očekávat vždy v úterý. První díl s názvem
Detektivové je již k dispozici na sociálních sítích TV Nova.


„Chceme divákovi vtipnou a poutavou formou představit hlavní témata udržitelného rozvoje a ukázat, že jednání každého z nás může ovlivnit prostředí, ve kterém žijeme. Zároveň jsme si dali za úkol u toho diváky pobavit a předvést, že chovat se k naší planetě hezky není ani zdaleka tak komplikované, jak se může zdát,“ říká Hana de Goeij, vedoucí oddělení CSR TV Nova.

Jednotlivé díly budou postupně nasazovány na sociálních sítích a NovaPlus. Tvůrci námětu a scénářů jsou společně s TV Nova Veronika Čermák Macková a Petr Vacek, kteří jsou i účinkujícími v mnoha rolích. Diváci znají Petra a Veroniku z oblíbeného seriálu Ulice, kde jejich postavy Magda a Tomáš mimo jiné řeší se svými studenty na gymnáziu i otázky udržitelného rozvoje. Prostředí známého seriálu se objeví i v novém pořadu.

„Já i Verča máme rádi přírodu a není nám lhostejné, co se kolem nás děje, a proto když přišla TV Nova s návrhem spolupráce, dlouho jsme neváhali. Byli jsme součástí celého výrobního procesu a společná práce na scénářích pro nás byla i zajímavá zkušenost,“ prozradil herec Petr Vacek.

„Doufáme, že diváky trochu inspirujeme k tomu, jak změnit věci kolem sebe k lepšímu, možná i jak trochu ušetřit, ale hlavně, že všechny pobavíme,“ dodala Veronika Čermák Macková.

Nové díly pořadu Expedice Ulice mohou diváci očekávat vždy v úterý. První díl s názvem Detektivové je již k dispozici na sociálních sítích TV Nova a také na https://novaplus.nova.cz/porad/ulice.


Martina Vrňáková, CSR Manager, TV Nova, 9. 6. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29048/expedice-ulice-tv-nova-startuje-novy-online-porad-s-herci-ze-serialu-ulice/