Show Jana Krause – 16. 6. 2021
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 12.06.2021

Herec Václav Kopta s dcerami Janou a Františkou, herečka Marta Dancingerová a český Ken Robert Paulat se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 16. června ve 21.35 hod. na Primě.


Václav Kopta s dcerami Janou a Františkou – herec, který do SJK dorazí den po slavnostní premiéře letního představení Werich, kde se o titulní roli dělí s Vojtěchem Kotkem. Václav ale tentokrát nepřijde sám, doprovodí ho obě jeho dcery. Důvod? Rozhodly se následovat své rodiče (matka Simona Vrbická je rovněž herečka) a uspět jako umělkyně. Jana zkouší prorazit jako zpěvačka s uměleckým pseudonymem Leeloo, starší Františka se autorsky podílela na Janině aktuálním singlu Bridge to Those Times. „Leeloo je jméno postavy mého oblíbeného filmu Pátý element. Neznamená to však, že bych se za své jméno styděla. Jsem hrdá na to, že jsem Koptová, ale jednoduše se mi k mé tvorbě, která je zatím celá v anglickém jazyce, nehodí. ,Botticelli Girl od Jany Koptové’ mi prostě nezní dobře,“ vysvětlila v souvislosti s vydáním své první písně Jana, proč vystupuje pod nezvyklým jménem.


Marta Dancingerová – herečka, kterou televizní diváci znají jako boxerku Eriku, netradiční princeznu a aktuálně jako matku, jež vychovává dítě zaměněné v porodnici. V červenci se v kinech objeví v roli bezprostřední a intelektuálně jednodušší prodavačky Jarky v posmutnělé komedii Jana Prušinovského Chyby. Devětadvacetiletá herečka si různorodost rolí pochvaluje: „Aspoň je co hrát.“ I když má herecké práce dost, v nedávném rozhovoru překvapila prohlášením, že vážně uvažuje o změně profese. „Přemýšlím o tom dokonce intenzivně. Ocitla jsem se v bodě rozhodnutí, zda budu pouze vydělávat peníze, abych mohla domů koupit chleba, nebo mě vše bude zároveň naplňovat. Herectví mě sice baví, ale něco jíst musíme. Jiné práce se nebojím,“ tvrdí Marta, matka čtyřletého Antonína a partnerka herce Marka Pospíchala.


Robert Paulat„český Ken“. Svou kariéru odstartoval před víc než dvěma dekádami jako model. Robert Paulat fungoval na trzích zejména v Německu, Itálii a USA. V Česku na sebe upozornil hlavně tím, že se pomocí plastických operací a jiných estetických zásahů začal fyziognomicky připodobňovat k mužskému protějšku panenky Barbie, čímž si vysloužil přezdívku český Ken. V posledních dnech na sebe Robert mediálně strhl pozornost ovšem docela jinak – prohlášením, že se brzy stane otcem, i když je single. „U miminka bude chybět maminka. Plánuji, že budu na poloviční úvazek na mateřské dovolené. Našel jsem chůvičku, která má zkušenosti s takto malými dětmi. Takže tam bude i ten ženský element. Bude mi pomáhat i moje maminka, která se nemůže dočkat vnoučka. Malý Andreasek bude dostávat lásku od celé rodiny,“ vysvětluje Robert, jemuž potomka na svět přivede náhradní matka.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 16. června ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.45 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 12. 6. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29053/show-jana-krause-16-6-2021/