Fortuna liga prichádza na VOYO, Dajto a Nova Sport: Nový ročník odštartuje televíznym súbojom Trenčína s ViOnom
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 21.06.2021

Nový ročník Fortuna ligy odštartuje v piatok 23. júla 2021 televíznym súbojom AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble. Duel od 20:00 hod. naživo prinesie streamovacia služba VOYO a česko-slovenský športový kanál Nova Sport.


Novým domovom najlepšieho slovenského futbalu sa od 23. júla 2021 stane skupina Markíza so svojou streamovacou službou VOYO. Všetkých, minimálne 192 zápasov Fortuna ligy v sezóne, nájdu fanúšikovia práve na tejto platforme. Piatkový zápas navyše vždy prinesie aj česko-slovenský športový kanál Nova Sport a nedeľné prenosy bude vysielať aj televízia Dajto.

„Sme veľmi radi, že od júla budeme môcť fanúšikom ponúknuť prostredníctvom streamovacej služby VOYO a TV kanálov Dajto a Nova Sport všetko podstatné z Fortuna ligy. Futbal a celkovo šport má prinášať pozitívne emócie a o tie sa v spolupráci s klubmi a Úniou ligových klubov budeme od prvého kola aj snažiť,“ povedal šéfredaktor športu TV Markíza Martin Lisý.

„Stanica Nova Sport je dostupná v Česku i na Slovensku, a preto som rád, že divákom môžeme ponúknuť aj slovenský špičkový šport. Verím, že fanúšikovia si radi zaspomínajú na federálne časy a na tímy ako Slovan, Žilina, alebo Trnava. Slovenský futbal stále napreduje a už sa veľmi tešíme na zaujímavé zápasy,“ dodal Dušan Mendel, vedúci športového programu skupiny Nova.

Všetky televízne priame prenosy budú snímané minimálne na 9 kamier a budú obohatené o sprievodné štúdiá s atraktívnymi hosťami, rozhovormi s hráčmi a analýzami, ktoré budú vznikať v spolupráci Únie ligových klubov a športovej redakcie TV Markíza.

„V lete budú vysielacie časy televíznych zápasov vždy o 20:00 hod., počas jesene a v zime vždy o 17:00 hod. Na VOYO budú k dispozícii všetky zápasy, aj tie, ktoré budú vysielať televízne stanice, a to dokonca v totožnej kvalite,“ ozrejmuje výkonný riaditeľ ÚLK Marketing Michal Mertinyák. „Televízne zápasy sú snímané na 9 kamier, ďalšie minimálne na 3, v rovnakej kvalite si ich budú môcť fanúšikovia vychutnať na televíznych obrazovkách aj na VOYO. Všetky zápasy zároveň budú vo Full HD kvalite a o atmosféru sa postarajú aj profesionálni komentátori a futbaloví experti,“ uzavrel.

Novú sezónu Fortuna ligy odštartuje v piatok 23. júla 2021 zápas AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble, ktorý prinesie premiérovo Nova Sport. V nedeľu 25. júla 2021 odvysiela Dajto ako prvé stretnutie Trnavy s Pohroním.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 17. 6. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29076/fortuna-liga-prichadza-na-voyo-dajto-a-nova-sport-novy-rocnik-odstartuje-televiznym-subojom-trencina-s-vionom/