Skupina Markíza a APKT podpísali viacročnú rámcovú dohodu
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 28.06.2021
Skupina Markíza a Asociácia prevádzkovateľov káblových telekomunikácií (APKT) vo štvrtok 24. júna 2021, podpísali novú viacročnú rámcovú dohodu o podmienkach šírenia všetkých staníc skupiny Markíza v sieťach jednotlivých členov APKT. Dohoda upravuje podmienky retransmisie televíznych staníc Markíza, Markíza +1, Doma a Dajto od 1. júla 2021 na obdobie štyroch rokov pre lineárny prenos vo všetkých formách, teda prostredníctvom káblovej, satelitnej, či IPTV technológie.


Členovia APKT majú navyše možnosť podpísať doplnkovú zmluvu o nelineárnych službách, ako sú TV archív a OTT streaming. V neposlednom rade, všetci členovia, ktorí šíria aj stanice Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International, budú benefitovať z ďalších zliav zohľadňujúcich zaradenie celého portfólia televíznych kanálov vlastnených spoločnosťou CME.

„Sme radi, že môžeme pokračovať v našom dlhoročnom partnerstve s členmi združenia APKT a chceme sa poďakovať ich zástupcom za konštruktívne, korektné a úctivé rokovania,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

„Televízne stanice skupiny Markíza sú pre našich zákazníkov atraktívne, a preto sme spokojní s uzavretím dlhodobej zmluvy zabezpečujúcej práva na ich retransmisiu pre našich členov a domácnosti, ktorým poskytujú svoje služby,“ povedal Robert Ťavoda, prezident APKT.

APKT reprezentuje 18 operátorov, ktorí majú dosah na približne 215 000 domácností po celom Slovensku.

Novú zmluvu 24. 6. popoludní v priestoroch TV Markíza podpísali prezident APKT Ing. Robert Ťavoda a konatelia spoločnosti MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. s r.o. Mag. Matthias Settele a Ing. Marianna Trnavská (viď foto).


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 24. 6. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29087/skupina-markiza-a-apkt-podpisali-viacrocnu-ramcovu-dohodu/