RTVS získala exkluzívne vysielacie práva na zápasy slovenských futbalových mužstiev v európskych súťažiach na nasledujúce 3 roky
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 02.07.2021
Zápasy slovenských futbalových mužstiev od 1. predkola až po barážové zápasy v rámci Ligy majstrov, Európskej ligy aj Európskej konferenčnej ligy budú môcť športoví fanúšikovia počas nasledujúcich 3 rokov sledovať exkluzívne na obrazovkách RTVS. Verejnoprávna televízia získala navyše aj vysielacie práva na hlavnú súťaž pri Európskej lige aj Európskej konferenčnej lige.


„Získanie vysielacích práv na európske futbalové súťaže v takomto rozsahu v súčasnej dobe považujeme za veľký úspech. Som úprimne rád, že aj vďaka spolupráci RTVS s Úniou ligových klubov budeme môcť aj naďalej prinášať divákom všetky významné futbalové zápasy slovenských tímov," vyjadril sa riaditeľ sekcie športu RTVS Matej Hajko.

„Je skvelé, že pôsobenie slovenských futbalových klubov, účastníkov európskych pohárových zápasov, zostáva vo verejnoprávnom vysielaní. Ďakujeme RTVS za konštruktívny prístup v rokovaniach, vďaka čomu sa účinkovanie slovenských tímov na európskych trávnikoch dostane k najširšiemu publiku," hovorí prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák.

RTVS rokuje aj o ďalších zaujímavých vysielacích právach, vrátane futbalových súťaží, aby mohla divákom vo vysielaní priniesť komplexnú športovú ponuku s účasťou slovenských reprezentantov.


Bratislava, 1. júl 2021, Rozhlas a televízia Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29096/rtvs-ziskala-exkluzivne-vysielacie-prava-na-zapasy-slovenskych-futbalovych-muzstiev-v-europskych-sutaziach-na-nasledujuce-3-roky/