Víkend na Eurosportu: Tour de France a Wimbledon
Autor: Media:list/Eurosport , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 02.07.2021
Víkend na Eurosportu bude ve znamení dvou z největších sportovních svátků. Program Eurosport 1 patří Tour de France a Eurosport 2 Wimbledonu. Sobotní 8. etapa Tour de France odstartuje vrchařské bitvy o prvenství v celkové klasifikaci. V All England Clubu se hraje 134. ročník od pondělí 28. června.


TOUR DE FRANCE

Sobotní 8. etapa Tour de France odstartuje vrchařské bitvy o prvenství v celkové klasifikaci. Nejvyšším bodem dne bude Col de la Colombière v nadmořské výšce 1618 metrů, poté následuje 15 km dlouhý závěrečný sjezd do cíle v Le Grand-Bornand. O den později vystoupá peloton v Tignes poprvé do nadmořské výšky přes 2000 metrů, a až na úvodní kilometry zažijí cyklisté etapu pouze nahoru a dolů. Vynikající formu prokazuje v prvních dnech vítěz časovky a obhájce trofeje Tadej Pogačar, postoupí po vrchařském víkendu do čela celkové klasifikace?


WIMBLEDON

Když se v tenisovém světě řekne „nejstarší a nejslavnější“, každý ví, že je řeč o Wimbledonu. V All England Clubu se hraje 134. ročník od pondělí 28. června.

Eurosport vlastní exkluzivní čtyřletá práva na The Championships, Wimbledon pro Českou republiku i Slovensko (do roku 2023). Diváci uvidí zápasy Wimbledonu nejen na Eurosport 2. Všechny zápasy Wimbledonu bez českého komentáře nabízí internetový přehrávač Eurosport Player.

Aktuální informace o tenisovém a cyklistickém vysílání najdou diváci Eurosportu na webových stránkách https://www.eurosport.cz/watch-eurosport-stories.shtml a na facebookovém profilu české redakce Eurosportu https://www.facebook.com/EurosportCZ/.


Vít Rosenbaum, Media:list, 2. 7. 2021, foto: Eurosport, Getty

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29098/vikend-na-eurosportu-tour-de-france-a-wimbledon/