Letní olympijské hry 2020 budou pro Eurosport komentovat sportovní hvězdy a zlatí medailisté z celé Evropy
Autor: Media:list/Discovery , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 03.07.2021
Společnost Discovery, Domov Olympijských her v Evropě*, představila bezkonkurenční sestavu 145 sportovních hvězd a moderátorů, kteří budou během televizního vysílání komentovat nadcházející Letní olympijské hry 2020 v Tokiu. Rozsáhlý tým odborníků Discovery zahrnuje samé sportovní hvězdy s celkovým součtem 94 olympijských a paralympijských medailí ze široké škály sportovních disciplín.


Seznam zahrnuje několikanásobného zlatého olympijského medailistu v cyklistice, Sira Bradleyho Wigginse (Velká Británie), zlatou olympijskou medailistku z roku 2004 Carolinu Klüftovou (Švédsko) a zlatého gymnastu z Ria 2016 Fabiana Hambüchena (Německo). Discovery bude jasnou volbou pro fanoušky sportu hledající nejlepší vhled od těch nejlepších sportovců.


Působivý seznam špičkových odborníků zahrnuje mj. také:

● Dvojnásobného olympijského vítěze v plavání Alaina Bernarda (Francie);
● Zlatého olympijského vítěze ve veslování a čtyřnásobného mistra světa Rossana Galtarossu (Itálie);
● Zlatého olympijského vítěze ve veslování z roku 2008 a čtyřnásobného mistra světa Adama Korola (Polsko);
● Stříbrného olympijského medailistu v plavání z roku 1996 Janiho Sievinena (Finsko);
● Dvojnásobného vítěze Tour de France Alberta Contadora (Španělsko).


„Discovery tým“, který zahrnuje jedenáct evropských trhů, zúročí své rozsáhlé zkušenosti nashromážděné na 192 olympijských a paralympijských hrách ve vysílání Discovery na různých platformách** včetně Eurosportu a aplikace Eurosport Player, což je jediné místo, kde budou mít diváci přístup ke všem nevšedním zážitkům z Tokia.

Tým bude působit jak v terénu v Tokiu, tak v místních centrech v jednotlivých evropských zemích, aby milionům sportovních fanoušků na celém kontinentu poskytl své bezkonkurenční odborné znalosti, postřehy a know-how s využitím průlomové technologie spolu se zákulisními rozhovory.

Scott Young, Senior VP of Production, Content, Eurosport, řekl: „Naše hvězdami nabitá sestava světoznámých sportovních hvězd a odborníků pro Tokio 2020 je nejzkušenějším a nejvýznamnějším týmem, jaký jsme kdy na jakékoli sportovní akci měli.“

„Po dlouhých bezprecedentních 18 měsících je tu obrovské nadšení nejen mezi sportovními fanoušky, ale i po celém světě z blížících se nejočekávanějších olympijských her v historii. Tým olympijských medailistů a odborníků na celou škálu sportů zajistí, aby se Letní olympijské hry staly nezapomenutelným zážitkem pro diváky napříč všemi platformami Discovery během sledování největších olympijských příběhů. Kromě našich talentů vystoupí na obrazovce spousta vášnivých a zkušených komentátorů, kteří oživí každý okamžik všech událostí v místním jazyce.“

„Discovery tým poskytne prvotřídní vhled, analýzu a zábavu a bude pracovat s pohlcující technologií příští generace, aby byli diváci neustále v centru dění a byl jim poskytnut ten nejlepší olympijský zážitek po celé Evropě.“

Před slavnostním zahájením 23. července se očekává přidání dalších jmen do sestavy odborníků „Discovery týmu“.

* Discovery bude vysílat Letní olympijské hry Tokio 2020 v celé Evropě kromě Ruska.

** Olympijské hry v Tokiu 2020 bude možné sledovat na discovery+ v Dánsku, Finsku, Itálii, Nizozemsku, Norsku, Švédsku, Španělsku a Velké Británii. Na všech ostatních evropských trzích s výjimkou Ruska budou Letní olympijské hry Tokio 2020 k dispozici na Eurosportu.


O společnosti Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je globální lídr v zábavě inspirované reálným životem, který poskytuje služby zájmově orientovaným divákům po celém světě a nabízí jim obsah, který inspiruje, informuje a baví. Discovery dodává každý rok více než 8 000 hodin originálního programu a vede v kategorii velice oblíbených obsahových žánrů ve světě. Discovery je dostupný ve 220 zemích a teritoriích a téměř v 50 jazycích, je inovátorem platforem a k divákům se dostává na všech typech obrazovek, včetně produktů TV Everywhere, jako je např. portfolio aplikací GO; direct-to-consumer streamovací služby, např. Discovery+, Food Network Kitchen a MotorTrend OnDemand; digital-first a společenský obsah od Group Nine Media a strategická aliance s PGA TOUR pro vytvoření mezinárodního domova pro golf. Portfolio prémiových značek společnosti Discovery zahrnuje Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet a Science Channel a patří k nim i OWN: Oprah Winfrey Network v USA, Discovery Kids v Latinské Americe a Eurosport, přední poskytovatel kvalitních, lokálně oblíbených sportů a Home of the Olympic Games across Europe.


Michaela Celárková, Media:list, 1. 7. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29101/letni-olympijske-hry-2020-budou-pro-eurosport-komentovat-sportovni-hvezdy-a-zlati-medailiste-z-cele-evropy/