Září na AXN
Autor: Redakce/2Media , e-mail: info@axn.cz Přidané: 17.08.2008

Na kanálu AXN startují v září dva nové seriály. Painkiller Jane - nervy drásající thriller, který nás zavede do snadno představitelné budoucnosti, v níž svět bojuje s terorismem a nepokoji, a satira Akce o plusech a mínusech zábavního průmyslu, a Hollywoodu jako takového.

Dále nebude chybět čtvrtá řada seriálu Ztraceni, třetí řada série Myšlenky zločince, čtvrtá řada seriálu Kriminálka New York a pět nových epizod série Ďáblův sluha.


Poté, co AXN odvysílá najednou všech osm dílů čtvrté řady, se seriál Ztraceni vrací na obrazovky 7. září ve 21.00 hod. uvedením nejnovější 9. epizody, která je ještě spletitější než ty předchozí. Diváci mohou sledovat Bena, který má v rukou život vlastní dcery a později se objeví uprostřed Sahary. Jenže jak se tam dostal? Na konci epizody dokonce navštíví někoho, kdo, jak se zdá, tahá za nitky událostí a souhlasí, že „lov se koná pro oba“. Skupina přátel, nepřátel i cizinců musí společně pokračovat dál v tvrdém terénu, aby přežili. Nicméně zjišťují, že nebezpečí a tajemství na ně číhají na každém kroku a že i ti, jimž věřili, se mohou obrátit proti nim. I hrdinové mají svá tajemství.

Maraton Ztraceni: 1. – 8. díl v řadě za sebou 7. září od 13:00 hod.
Ztraceni IV: od 7. září každou neděli ve 21:00 hod.



Myšlenky zločince 3

Třetí řada seriálu Myšlenky zločince pokračuje 14. epizodou, v níž má David Rossi (Joe Mantegna) nadále starosti ohledně neuzavřeného případu. Speciální agent se při příležitosti 20. výročí surové vraždy rodičů tří dětí vrací na scénu zločinu s nadějí, že najde novou stopu, která mu pomůže vraha dopadnout. Ve stejnou dobu Aaron Hotchner (Thomas Gibson) a dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) vyšetřují případ masového vraha a atmosféra je opravdu výbušná. Všichni se snaží identifikovat motivaci a emocionální spouštěče ukryté v pozadí vražedného aktu a všechny epizody jsou dobře psychologicky podepřeny.

Vysílání: od 9. září ve 23.00 hod.


Kriminálka New York 4

Ve čtvrté řadě seriálu Kriminálka New York se Mac (Gary Sinise) a jeho tým vracejí do akce. V první nové epizodě jsme vtaženi do velmi komplikovaného případu, který začíná nalezením ženského těla. Zpočátku se zdá, že je to seriálový vrah z minulosti, nicméně záhy se ukáže, že vše bylo nastraženo, aby to jen tak vypadalo, a že vrah nejen pase po novém terči, ale zároveň nespouští oči ani z nich.

Vysílání: od 16. září ve 22.00 hod.


Ďáblův sluha

Od 14. září v 18.00 hod. se každou neděli na obrazovky vrátí Ďáblův sluha s pěti novými epizodami. Připomínáme, že v tomto zábavném a vzrušujícím komediálním seriálu s kriminální zápletkou Sam (Bret Harrison) zjišťuje, že rodiče prodali jeho duši Satanovi ještě předtím, než se narodil, takže nyní musí začít chytat hříšné duše, jež unikly z pekla. V nových dílech se situace ještě zhorší, když skupina démonů, plánujících revoluci proti Satanovi, také objeví Sama…

Vysílání: od 14. září každou neděli v 18.00 hod.


Nové seriály:


Painkiller Jane

Nervy drásající thriller, který zavede diváky do snadno představitelné budoucnosti, v níž svět bojuje s terorismem a nepokoji. Mimo tento chaos se objeví nová hrdinka: Jane Vasco zvaná Painkiller Jane (Kristanna Lokenová).

Otec dal své dcerce Jane Vasco (Kristanna Lokenová – Terminátor 3: Vzpoura strojů) už v dětství přezdívku Painkiller Jane, jež vyjadřuje dívčinu psychickou schopnost dotáhnout do konce i tu nejbolestivější situaci. Nicméně její síla musí projít zkouškou. Jane Vasco, dospěla a stala se agentkou DEA. A nyní byla naverbována tajnou vládní agenturou, protože odhalila jisté přísně tajné informace o sobě samé.

Vysílání: od 11. září každý čtvrtek ve 22.00 hod.


Akce

Akce je skutečnou satirou o plusech a mínusech zábavního průmyslu, a Hollywoodu jako takového. Nabízí pravdivé a důmyslně vtipné a zábavné nahlédnutí do světa peněz, slávy a lží. V hlavní roli vystupuje Jay Mohr (Jerry Maguire), který ztvárnil Petera Dragona, egoistického hollywoodského renomovaného producenta, jenž má na svém kontě řadu obrovských kasovních trháků a vyznačuje se značně odporným chováním.

Když jste na vrcholu už příliš dlouho, čeká vás nevyhnutelně cesta dolů. Právě to se přihodilo nepříjemnému, domýšlivému, podrazáckému, licoměrnému, úzkoprsému a prospěchářskému producentovi Peteru Dragonovi (Jay Mohr – který hrál ve filmu Jerry Maguire). Býval veleúspěšným producentem, který měl na svém kontě řadu kasovních trháků, a byl zvyklý na to, že se hvězdný Hollywood točí kolem něj.

Vysílání: od 14. září každou neděli ve 20:00 hod. dva díly za sebou


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (pozor - program AXN v DIGI TV a v UPC Direct se neshoduje!). Úplné měsíční programové přehledy programů AXN (obě verze), AXN Scifi a AXN Crime včetně podrobných popisů (Synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Redakce satCentrum, 17. 8. 2008, připraveno ve spolupráci s 2media.cz, s.r.o., mediálním servisem HBO

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2915/zari-na-axn/