Nadupaný podzim 2021 na TV Nova i Voyo – nové seriály a pořady, fenomenální show i oblíbené stálice
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 05.08.2021
TV Nova, jednička na českém televizním trhu, představuje podzimní programové schéma, které je nabité tradičními tituly, ale hlavně celou řadou skvělých novinek. Vlajkovou lodí podzimu na Nově je Pan Profesor, romantický seriál z prostředí střední školy s nekonvenčním profesorem ztvárněným Vojtěchem Dykem.


Na obrazovky se vrací pokračování úspěšné reality show MasterChef Česko a zároveň startuje nová kulinářská road show Souboj na talíři. O zábavu pro celou rodinu se postarají populární show SuperStar i nová vědomostní soutěž Na lovu. Nebudou chybět premiérové díly nejoblíbenějších seriálů Ulice a Specialisté a druhá řada sociálního experimentu Svatba první pohled.

Exkluzivní obsah najdou diváci i na Voyo, kde pokračuje novými příběhy Ordinace v růžové zahradě 2 a kam již brzy vtrhne fenomenální globální reality show Love Island. Voyo toho ovšem chystá pro svoje fanoušky mnohem víc – špičkové české i zahraniční megafilmy, oceňované komediální i kriminální seriály, ale také nové formáty připravované exkluzivně pro Voyo!

„Skupina Nova v prvním pololetí opět potvrdila pozici lídra televizního trhu. V cílové skupině 15–54 jsme v prime-time dosáhli 36% podílu sledovanosti a každý den oslovíme téměř 4,7 milionu diváků starších čtyř let. V podzimní sezóně budeme pokračovat s dlouhodobě úspěšnými seriály i pořady, prvotřídním zpravodajským servisem, novými televizní formáty a přineseme i české filmy. Nadále posilujeme obsah na Voyo, které v tomto roce výrazně vyrostlo a nabízí již 2000 filmových titulů, originální seriály, zahraniční verze oblíbených reality show, sport, pořady pro děti i tvorbu z produkce TV Nova v týdenním předstihu před televizním vysíláním,“ říká Silvia Majeská, programová ředitelka skupiny Nova.


Podzim na TV Nova

Televizní pořad Start vysílání

Ulice pondělí 16. 8. 2021
Na lovu pondělí 16. 8. 2021
Specialisté pondělí 30. 8. 2021
MasterChef Česko úterý 31. 8. 2021
Souboj na talíři úterý 31. 8. 2021
SuperStar neděle 5. 9. 2021
Pan profesor čtvrtek 9. 9. 2021
Svatba na první pohled sobota 11. 9. 2021
Love Island neděle 19. 9. 2021


Ulice

Oblíbený seriál Ulice vstupuje v druhé polovině srpna do své sedmnácté sezóny. Na diváky opět čekají životní příběhy jejich oblíbených hrdinů. Vracejí se Klímovi, Liškovi, Marečkovi i Nyklovi i mnozí další. Od 16. srpna každý všední den v 18.30 hod.


Na lovu

Nová vědomostní show Na lovu vychází z licence oblíbeného světového formátu The Chase. Tento pořad zaznamenal v několika zemích po celém světě rekordní sledovanost a jelikož jsou Češi soutěživým národem, dá se předpokládat, že se stane oblíbenou televizní stálicí i u nás. Show Na lovu přináší kombinaci zábavy, vědomostí a velkého napětí. Od 16. srpna každý všední den v 17.30 hod.


Specialisté

Tým elitních policistů pod vedením nekompromisního majora Strouhala (Martin Dejdar) opět čeká každodenní boj proti zločinu. Do jeho týmu patří tři kapitáni, které ztvárňují Eva Leimbergerová, Jiří Hána a Jacob Erftemeijer. V podzimní sezoně čekají Specialisty nové výzvy, nové trestné činy a také noví zločinci. Od 30. srpna každé pondělí ve 20.20 hod.


MasterChef Česko

Oblíbená kulinářská show MasterChef Česko s trojicí svérázných porotců Radkem Kašpárkem, Přemkem Forejtem a Janem Punčochářem bude opět hledat hledat nejlepšího amatérského kuchaře. V kuchyni MasterChefa se objeví nekolik zásadních změn. V první řadě se zvyšuje výše samotné výhry, vítěz si odnese 1 milion korun. Proměnou prošly i samotné kuchařské výzvy, které se zaměřují na nejnovější trendy, jež hýbou současnou gastronomií. Od 31. srpna každé úterý ve 20.20 hod.


Souboj na talíři

Na lokální suroviny a jejich jedinečnost se zaměří nová kulinářská show s trojicí známých šéfkuchařů – Souboj na talíři. Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář se v létě vydala po České republice a hledala na obyčejných místech neobyčejná jídla. A ukázalo se, že mají opravdu nos na jedinečná místa. Většinu míst vybírala kuchařská trojice sama, a tak je s nimi často spojen i jejich osobní příběh. Od 31. srpna každé úterý ve 21.30 hod.


SuperStar

Televize Nova a Markíza se znovu spojí, aby během září divákům přinesly další ročník nejslavnější a nejúspěšnější hudební talentové soutěže. Chybět nebude osvědčená a oblíbená porota, která zazářila v minulé ročníku soutěže, a to ve složení – Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Monika Bagárová a Marián Čekovský. Dramatická cesta mladých lidí za vytouženým snem skončí titulem SuperStar a pohádkovou výhrou v hodnotě 2 miliony korun. Od 5. září každou neděli od 20.20 hod.


Pan profesor

S podzimní sezonou se mohou diváci TV Nova těšit na atraktivní seriálovou novinku. Pan profesor zavede diváky do prostředí běžného gymnázia a představí vtipným a originálním způsobem, co obnáší život studentů a jejich učitelů. Pan profesor v podání Vojtěcha Dyka je totiž velmi nekonvenční, a tak nebude nouze ani o humorné situace. Nebude chybět ani romantická linka dvou hlavních hrdinů. V hlavních rolích se představí i další herecké hvězdy, třeba Beáta Kaňoková a Martin Pechlát. Od 9. září každý čtvrtek ve 20.20 hod.


Svatba na první pohled

Sociální experiment, ve kterém vznikne láska na první pohled, získal obrovský úspěch nejen u diváků TV Nova, ale po celém světě. Budoucí partnery spojí dohromady tým expertů s pomocí speciálních vědeckých metod včetně testu DNA, atraktivity a čichového testu. Ve druhé sezoně pořadu se představí noví odborníci a poprvé podstoupí experiment také pár, který je o generaci starší než ostatní účinkující. Od 11. září každou sobotu ve 20.20 hod.


Love Island

Žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji. Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si odjede do vily na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů, ale pod dohledem televizních kamer bude hledat lásku svého života. Love Island zaznamenal obrovské ohlasy po celém světě, a ne jeden účinkující si díky show našel svého životního partnera. Formát je určený primárně pro Voyo, ale na své si přijdou fanoušci i v televizi. Od 19. září ve 20.20 hod.


Podzim 2021 na Voyo

Pestrou nabídku si připravilo také Voyo. Na uživatele čeká 2000 titulů a celkem 11 000 hodin zábavy. Každý týden přibude až pět novinek. Kromě oblíbených pořadů TV Nova, které jsou na Voyo dostupné o týden dříve než v TV, je na Voyo široká škála filmů a seriálů pro nejmenší diváky, exkluzivní filmy a seriály pro dospělé, a to nejen od zahraničních, ale také mladých českých tvůrců. Diváci si mohou sledování filmů užít v klidu, bez reklam a z jakéhokoli zařízení – telefonu, tabletu, počítače nebo televize – dokonce na dvou zároveň. Za zmínku stojí seriály Znovu 20, Černé vdovy, Městečko Schitt´s Creek, Milenky, Nobel, Očitý svědek, Dvojí tvář.

Sportovní fanoušci si užijí bohatou nabídku exkluzivních sportovních přenosů prémiových kanálů Nova Sport a také přenosy určené pouze pro Voyo. Voyo navíc chystá řadu nových formátů původní tvorby (Voyo Originals), které diváci jinde neuvidí.


Ordinace v růžové zahradě 2

Diváci se mohou těšit na další dramatické a emotivní příběhy z kamenické nemocnice, v nichž se představí oblíbení hrdinové, ale i několik nových postav, do kterých se snadno zamilují. Kromě lékařských dramat dostávají v seriálu opět velký prostor vztahy, láska, romantika a intriky. Ordinace v růžové zahradě 2 tak po šestnácti letech dokazuje, že má v české audiovizuální tvorbě velmi silnou pozici a je připravena i nadále plnit úlohu českého seriálového hitu. Od 2. září exkluzivně na Voyo.


Zahraniční filmové a seriálové premiéry

Voyo na podzim připravuje i řadu filmových a seriálových premiér či reality show, diváci se mohou těšit na další řady australské Svatby na první pohled, oceňovaného seriálu Městečko Schitt´s Creek či Younger (Znovu 20). Přibudou ale i úplně nové seriály, například atraktivní historická dramata Miniaturista, Nevinný a Poldark, mysteriózní krimi thrillery Manhunt nebo Balthazar, norské drama Temná řeka nebo nejoblíbenější formáty dětí celého světa – Spongebob Squareparents nebo Tlapková patrola.


PR TV Nova, 5. 8. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29164/nadupany-podzim-2021-na-tv-nova-i-voyo-nove-serialy-a-porady-fenomenalni-show-i-oblibene-stalice/