Dvojka na zabití přichází s ochutnávkou
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.08.2021
Seriálová krimi novinka Dvojka na zabití přichází s ochutnávkou. Nová dvojice Sara Sandeva a Jakub Prachař se spolu objeví už od 4. září na obrazovkách televize Prima v novém zábavném krimiseriálu Dvojka na zabití. On jako nevrlý kriminalista Martin Rykl, ona jako nová krev policejního oddělení Karolína Světlá. Hned od prvního setkání si půjdou po krku, ale časem se ukáže, že na rčení, že protiklady se přitahují, přece jen něco pravdy bude.


„Jakmile ji přidělí k parťákovi Martinu Ryklovi, tak se Karolíně zbourají veškeré představy o tom, jak může vypadat policejní práce, jak ji ukazovali na škole, a jak vypadá v terénu. Najednou se střetnou dva světy. Když jsem nabídku dostala, byla jsem z ní nadšená. Scénář se mi líbil, i když jsem věděla, že to bude náročné natáčení,“ přiznala mladá herečka, která díky Karolíně přišla k první dospělácké roli.

„Bylo to náročné, textů bylo hodně, ale byly skvěle napsané. A díky natáčení jsem přišel i na to, že odpočinek je důležitý. Jinak mě to moc bavilo, je to můj první policista. Kolem sebe jsem měl celé natáčení odborné poradce, kteří nám pomáhali a radili. Je to seriál, na který se, doufám, policisté budou dívat s nadhledem a budou ho brát, jak jsme ho natočili,“ přemýšlí Jakub Prachař, který pro roli Rykla shodil patnáct kilo, aby byl fit a honičky před kamerou dával s lehkostí.

Odkaz na video zde: www.uschovna.cz/zasilka/OJZ64W8HRP4GYC72-5WP


Josef Ducký, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29172/dvojka-na-zabiti-prichazi-s-ochutnavkou/