Česko Slovensko má talent podeváté
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 31.08.2021

Česko Slovensko má talent (ČSMT) je nejúspěšnější světová talentová show, která se letos po loňské koronavirové odmlce dočká své už 9. řady. Vysílá ji česká TV Prima a slovenská TV JOJ. Startujeme v pátek 3. září ve 20.15 na Primě.


V deváté sérii zůstává složení poroty stejné – Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a ostřílený Jaro Slávik. Nově se vedle Davida Gránského představí jako moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. Porotci budou moci opět využít zlatý bzučák, který účastníka pošle rovnou do finále, a nebude chybět ocenění Zlatý Pátrovič pro nejzapálenější soutěžící.

Na scéně se znovu objeví legendární postavička a účastník všech ročníků – pan Pátrovič. S jakou písní a náladou přijde tentokrát? Účinkující přijeli z celé Evropy, ale také z USA, Austrálie, Afriky, Brazílie, Japonska nebo Izraele. V minulých ročnících se hlásili kromě Čechů a Slováků nejvíce občané Ruska, Ukrajiny a Polska. Letos svůj talent chtěli z cizinců nejvíce předvést trochu překvapivě Španělé.

Další novinkou na Prima online bude možnost nahlédnout do zákulisí show a podívat se na účinkující i porotu trochu netradičně, a to díky Marianě Prachařové. Tisíce lidí prošly předcastingem v českých a slovenských městech už v loňském létě a také online castingem. Tradičně se nejvíce přichází prorazit se zpěvem a tancem. V aktuálním ročníku se objevilo více silové akrobacie a podívaná to bude nejen parádní, ale i dechberoucí.

Podaří se někomu z Česka konečně přerušit šestiletou nadvládu Slováků? Kdo ovládne prosincové finále a s jakým talentem zvítězí?


Vítězové ČSMT:

2010 – Dae Men (silová akrobacie, ČR)
2011 – Atai Omurzakov (robotický tanec, Kyrgyzstán)
2012 – Jozef Pavlusík (operní zpěv, SR)
2013 – Miroslav Sýkora (operní zpěv, SR)
2015 – Gyöngyi Bodišová (zpěv, SR)
2016 – ACT 4 Slovakia (krasojízda na kole, SR)
2018 – Nikoleta Šurinová (bubnování, SR)
2019 – Margaréta Ondrejková (zpěv, SR)

Největší porce světového talentu servírujeme na Primě!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29207/cesko-slovensko-ma-talent-podevate/