Česko Slovensko má talent – další finalista!
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 05.10.2021

Pojďte to rozjet s Talentem. Sekundovat bude oblíbená porota – Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová – i moderátorské duo Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský. Koho pošle Marta Jandová rovnou do finále?

Česko Slovensko má talent v pátek 8. října ve 20.15 hod. na Primě!


Tentokrát do Talentu zavítá sám Freddie Mercury, ale také Michael Jackson nebo Michal David a další světoví umělci. Představí se také mladý divadelní talent.

Dáme si trošku folkloru v podání otce a syna, které přihlásila manželka, resp. matka. Uvidíte jedno hodně sexy číslo ve vaně. Přijde kytarista s vlastní tvorbou a zvláštním hlasem.

Malé tanečnice ztvární pohádku Kráska a zvíře. Jak se hraje na MPC? Budeme také kouzlit a trénovat mentalismus. Čeká nás pár odvážných zpěváků, ale i kapel.

Lidová vypravěčka na hraně stand-upu dostane porotu a odmítne ocenění Zlatý Pátrovič. Španělský rap překvapivě předvede Slovák. Kdo se odváží zpívat jako Sepultura?


Tento večer poznáme už třetího přímého finalistu, který dojme Dianu k slzám. Největší porce světového talentu servírujeme na Primě!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 4. 10. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29260/cesko-slovensko-ma-talent-dalsi-finalista/