Premiérové seriály na AMC, které vám nedají spát
Autor: AMC/PR.Konektor CZ , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 04.10.2021
Říjnové počasí už ven příliš neláká. Nevlídné a chladné dny naopak vábí k tomu uvelebit se pod dekou a vychutnat si skvělý seriál. Televizní stanice AMC si proto na říjen nachystala hned dvě žhavé seriálové premiéry. Tou první je britský napínavý seriál Killing Eve, další pak řada 7A kultovního seriálu Fear the Walking Dead.

Vydejte se s hlavními hrdiny a hrdinkami do tajemného světa plného nástrah a nebezpečí.


Z kraje října se divákům představí seriál Killing Eve (Na mušce), jež je založen na knižní předloze od autora Luka Jenningse. Příběh dvou žen spojených vzájemnou posedlostí a také jedním brutálním činem. Krásná psychopatka Villanelle (Jodie Comer) je elegantní a talentovanou vražedkyní, užívající si luxusu, který jí její práce nabízí. Její činy ale nedají spát bystré agentce MI5 Eve (Sandra Oh), kterou už nudí kancelářská práce, jenž vůbec nenaplňuje její představy o práci špiona. Začne tedy neúnavně pronásledovat Villanelle a rozehrává se tak hra na kočku a myš, ve které se jedna pro druhou stanou až posedlostí. Vše začíná ve chvíli, kdy je Eve pověřena ochranou jediné svědkyně. Zde se poprvé střetne s Villanelle. Díky této akci získává Eve své vysněné místo v MI6, v jednotce sestavené pro dopadení Villanelle a rozbití organizace, pro kterou pracuje. Jak tento souboj dobra a zla dopadne? Hrajte s nimi od 4. října každé pondělí ve 22.45 hod na televizní stanici AMC a dozvíte se to.


Dlouho očekávaná premiéra Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce), řada 7A, zavede diváky do Texasu, kde Teddy (John Glover) uskutečnil svou vizi „konce“ tím, že jej zamořil výbuchy jaderných zbraní. Nyní je na přeživších, jak si poradí s novým „začátkem“. Nebude to snadné pod zamračenou oblohou světa, který přišel o veškeré naděje a kde je vzduch stejně smrtelný jako lstivé nebezpečí, jemuž je nutné čelit. Vyhrocené situace odhalí v každém, co se v něm ukrývá a sám o tom neměl tušení. Někteří vyniknou schopnostmi, jiní přehodnotí své cíle a pak jsou zde ti, kteří budou muset znovu definovat sami sebe, a to někdy i za cenu nejvyšší - ti, které považovali za součást své rodiny, budou muset zaplatit strašlivou daň. Chodící mrtví přicházejí na vaše obrazovky již 18. října, každé pondělí ve 3:00 a 22:00 exkluzivně na televizní stanici AMC.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Martina Hrašová, Account Manager, PR.Konektor, 4. 10. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29261/premierove-serialy-na-amc-ktere-vam-nedaji-spat/