HBO MAX dnes představila svou streamovací platformu
Autor: HBO Europe , e-mail: info@hbo.com Přidané: 05.10.2021
Služba HBO Max dnes oznámila, že v počáteční fázi svého vstupu na evropský trh spustí vysílání ve 27 zemích a že kromě již potvrzených 20 regionů začne v roce 2022 vysílat také v sedmi nových: v Nizozemsku, Turecku, Řecku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě a na Islandu.


• HBO Max poprvé v Evropě nabídne zábavu z dílen světoznámých filmových společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals na jednom místě

• Filmy společnosti Warner Bros. budou letos v severských zemích a příští rok ve Španělsku, Portugalsku, Nizozemsku, Řecku, na Islandu a ve střední a východní Evropě na HBO Max k dispozici už 45 dní po uvedení do kin

• HBO Max nabídne svým zákazníkům vynikající ceny: měsíční předplatné se v severských zemích sníží, ve Španělsku zůstane stejné a nové roční předplatné nabídne 12 měsíců za cenu osm


HBO Max, streamovací platforma společnosti WarnerMedia založená na modelu DTC, dnes, 5. 10. v 11:00 hod. na virtuální zahajovací akci představila svou službu SVOD.

HBO Max poprvé v Evropě spojí na jednom místě tu nejlepší zábavu, filmy, dětské pořady a původní seriály světoznámých společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals. HBO Max oznámila, že její služba bude v počáteční fázi vstupu na evropský trh dostupná zákazníkům ve 27 zemích.

Dne 26. října 2021 bude služba HBO Max spuštěna nejprve ve Švédsku, Dánsku, Norsku, Finsku, Španělsku a Andoře a poté se v roce 2022 rozšíří i do střední a východní Evropy a Portugalska.

HBO Max pak spustí vysílání v dalších sedmi zemích, konkrétně v Nizozemsku, Turecku, Řecku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě a na Islandu. V rámci slavnostního zahájení byly poprvé uvedeny ukázky z připravovaného seriálu House of the Dragon, třetí série seriálu Boj o moc a seriálu Peacemaker.

Při té příležitosti zároveň Sarah Jessica Parker oznámila, že v prosinci proběhne premiéra seriálu And Just Like That…

HBO Max nabízí skutečně atraktivní obsah pro celou rodinu od pěti populárních mediálních značek koncernu WarnerMedia: Warner Bros., HBO, Max Originals, DC a Cartoon Network. Fanoušci a zákazníci si na HBO Max budou moct vychutnat nejnovější filmové trháky společnosti Warner Bros. už 45 dní po uvedení do kin, a to od letošního roku v severských zemích a od příštího roku ve Španělsku, Portugalsku, Nizozemsku, Řecku, na Islandu a ve střední a východní Evropě.

Kromě ikonického amerického obsahu světové úrovně bude HBO Max pod hlavičkou Max Originals nabízet hodiny zábavy od nejlepších evropských tvůrců.

Mezi připravované tituly v této kategorii patří Kamikaze (Dánsko), Todo lo otro (Španělsko), Venga Juan (Španělsko), Garcia! (Španělsko), druhá série seriálu Zpřítomnělí (Norsko), Ruxx (Rumunsko), The Informant (Maďarsko), The Thaw (Polsko), Still Here (Polsko) a mnoho dalších, které budou oznámeny v nadcházejících měsících.

Služba HBO Max bude spuštěna na nové globální technologické platformě, která uživatelům přinese lepší zážitek ze streamování díky novým funkcím a vlastnostem, jež umožní nabízení obsahu přizpůsobeného přímo jednotlivým uživatelům prostřednictvím personalizované správy obsahu a doporučení.

Předplatitelé budou také mít možnost přizpůsobit si svůj profil HBO Max, čímž si k platformě vytvoří větší vazbu, a rodiče budou moci vytvářet dětské profily s rodičovskou kontrolou, která zajistí, že děti budou sledovat obsah odpovídající jejich věku.

HBO Max bude možné sledovat na celé škále zařízení prostřednictvím různých distribučních partnerů a na počítači přes stránky HBOMax.com. Zákazníci budou moci platit prostřednictvím hlavních platebních partnerů, jako je VISA, Mastercard a PayPal.

Ve 20 různých zemích včetně severských států, Španělska, Portugalska a zemí střední a východní Evropy HBO Max nahradí stávající streamovací služby poskytované pod značkou HBO a bude k dispozici jak novým, tak stávajícím zákazníkům. Službu bude možné předplatit přímo nebo prostřednictvím příslušných partnerů.


Pavla Brožková, PR HBO Europe, 5. 10. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29263/hbo-max-dnes-predstavila-svou-streamovaci-platformu/