TV Markíza spúšťa casting do veľkolepej súťažnej šou LEGO® MASTERS
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 03.11.2021
Celosvetový televízny hit sa na obrazovky slovenskej TV Markíza a českej TV Nova dostane už v jarnej sezóne 2022. Jedinečná zábavná súťažná šou, v ktorej sa vo vzájomnom súboji stretnú tí najväčší fanúšikovia celosvetovo najznámejšej stavebnice LEGO, prichádza už aj na Slovensko! Televízia Markíza počnúc dnešným dňom spustila registráciu na casting, všetci záujemcovia sa tak môžu prihlásiť a zistiť, či majú na to stať sa výnimočnými LEGO MASTERS.


„LEGO MASTERS je globálny televízny hit a náš produkčný tím plný skúsených profesionálov urobí všetko pre to, aby si podmanil aj divákov na Slovensku a v Česku,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova. „Nielen fanúšikovia LEGA budú touto šou už na jar 2022 nepochybne uchvátení, keď budú so zatajeným dychom sledovať, čo všetko dokážu vytvoriť slovenskí a českí stavitelia,“ dodala.

Súťažiace dvojice bez vekového obmedzenia si v šou otestujú svoju predstavivosť, kreativitu, originalitu a rýchlosť v boji o titul najtalentovanejších amatérskych staviteľov LEGA na Slovensku a v Česku. V každej epizóde bude ich úlohou za pomoci obrovskej zásoby dielikov slávnej stavebnice vytvoriť výnimočné dielo podľa určeného zadania, ktorým čo najviac ohromia porotu. Nebudú však mať k dispozícii žiaden návod, využiť tak musia výlučne svoju vlastnú fantáziu a staviteľskú zručnosť.

Iba autorov tých najviac nápaditých, technicky dokonalých a unikátnych výtvorov z kociek LEGA posunú porotcovia do ďalších kôl. Len jeden pár však bude vo veľkolepom finále korunovaný za víťaza a okrem prestížneho titulu LEGO MASTERS si zo šou odnesie aj atraktívnu finančnú výhru.

LEGO MASTERS je celosvetovo úspešný formát, ktorý vytvorili spoločnosti Tuesday’s Child Television a The LEGO Group, debutoval v auguste 2017 vo Veľkej Británii. Odvtedy ho s obrovským úspechom adaptovalo už 16 vysielateľov naprieč Európou, USA, Austráliou aj Áziou, pričom táto československá verzia bude 17-tou v poradí. Formát aj jednotlivé jeho adaptácie celosvetovo distribuuje spoločnosť Banijay Rights.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 3. 11. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29320/tv-markiza-spusta-casting-do-velkolepej-sutaznej-sou-lego-masters/