Show Jana Krause – 17. 11. 2021
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.11.2021

Herec Jiří Štrébl, ekonomka a autorka Markéta Šichtařová a manželé v sukních Michaela a Vlastimil Černí se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. listopadu ve 21.35 hod. na Primě.


Jiří Štrébl„Můj herecký rejstřík zahrnuje hlavně dva druhy postav: svině a velké svině,“ žertuje herec Jiří Štrébl. To je samozřejmě řečeno v nadsázce, protože ti, kdo sledují televizi a chodí do divadla, dobře vědí, že spektrum jeho rolí je mnohem širší. Například na divadelních prknech nyní září v hlavní roli úspěšné inscenace Zítra swing bude zníti všude. I podle ostatních hereckých úloh a četnosti jeho obsazování se zdá, že vystudovaný inženýr ekonomie právě prožívá profesně šťastné období. Přesto jedna vysněná nabídka ne a ne přijít. „Nikdy jsem nehrál v pohádce. Ti princové mě ani tolik nemrzí. Je mi ale líto, že si na mě nikdo nevzpomněl s čertem. Po téhle roli jsem vždycky toužil. Říkám to ve všech rozhovorech, a furt nic,“ směje se herec, který je také nadšeným a talentovaným fotografem. Jeho fotky jej ostatně vedle herectví deset let živily a mnozí jeho kolegové si černobílých portrétů i momentek od něj právem považují.


Markéta Šichtařová – mít sedm dětí u nás není běžné. A ještě k tomu psát knihy a být úspěšnou ekonomkou, to už opravdu zní jako sci-fi. Ovšem Markéta to vše zvládá. „Řekněme, že jsem se dětem nebránila. Nabíjelo mě to, jsou to endorfiny. Mít miminko je úžasné. Ne že bych děti vyloženě plánovala, ale když jsem otěhotněla, tak jsem z toho nakonec měla radost. Akorát to poslední sedmé bylo krutě neplánované. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem šla dvakrát na procházku, abych to rozdýchala. Ale pak jsem se s tím smířila,“ vypráví Markéta o nejnovějším potomkovi, dceři Alex, která přišla na svět v dubnu. Kromě dítěte přivedla Markéta spolu s manželem Vladimírem Pikorou letos na svět novou knihu. Jmenuje se Do důchodu s plnou kapsou, a jak již název napovídá, autoři v ní vysvětlují, jak peníze rozmnožit i uchovat. Bez kouzel či riskantních strategií. Prý stačí znalost současného dění, elementárních ekonomických zákonitostí a trocha inspirace v minulosti, aby se před námi poodhalila i naše finanční budoucnost.


Michaela a Vlastimil Černí – manželé v sukních. Oblékají se podle vlastních pravidel a svými outfity boří společenské konvence. Manželský pár Michaela a Vlastimil jsou vždy dokonale sladěni podle nejnovější módy – dámské. „Je to kontinuální sociologický průzkum, lidi naše oblečení vykolejí,“ smějí se situacím, které nastávají, když procházejí centrem Prahy nebo se objeví na společenské akci. Vlastimil ovšem není transvestita, kromě dámského oblečení působí jako muž. „Na mě se oblečení shání hůř, tak už to je. Za prvé není šité na mužskou postavu, za druhé jsem větší, takže ani to není jednoduché. I když mi přijde, že se to v poslední době dost mění. Ale věnovali jsme tomu hodně času, takže víme, jaké střihy i značky vybrat. Stálo nás to hodiny a hodiny v nákupních centrech,“ popisuje problémy se sháněním garderoby. Přesto má doma kolem padesáti párů dámských bot, zatímco jeho manželka si vystačí sotva se čtvrtinou tohoto počtu.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. listopadu ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 12. 11. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29346/show-jana-krause-17-11-2021/