Zapálená, oddaná, milosrdná… Prostě lékařka, jak má být! Doktorka Mercy otevře dveře své ordinace i vám
Autor: Media:list/TLC , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 17.11.2021
Pacienti jí říkají paní „Milosrdná“. Za jakýchkoliv okolností je totiž připravena pomoci všem, kteří projdou dveřmi její ordinace, bez ohledu na závažnost jejich problémů. Dermatoložka z Chicaga Mercy Odueyunqbo se zabývá celou řadou nejneobvyklejších, extrémních a vzácných kožních problémů počínaje obřími cystami a lipomy, přes syndrom polycystických vaječníků, který jedné pacientce způsobil nárůst plnovousu, až po extrémní mateřská znaménka v obličeji.


Přesvědčit se o tom můžete sami v rámci seriálu Doktorka Mercy (Dr. Mercy). První díl můžete sledovat už v pátek 19. listopadu ve 21 hodin na kanále TLC.

Diváci dostanou možnost nahlédnout do praxe doktorky Mercy Odueyunqbo a budou tak moci poznat nejen to, jak je pro své pacienty zapálená, ale zároveň odhodlaná, aby se každý z nich cítil se dobře. A to jak navenek, tak i uvnitř! Doktorka Mercy provede osvětu nejen co se týká extrémních případů, jako když rhinofym způsobil u jednoho z pacientů trojnásobné zvětšení běžné velikosti nosu, ale například také vzácných problémů, když se jedné pacientce po porodu pokryla pokožka kožními výrůstky.

„TLC je domovem těch nejlepších lékařských profesionálů na světě. Proto se stále snažíme přidávat nové a nové příběhy a rozšiřovat jejich repertoár,“ říká Howard Lee, prezident TLC Streaming and Network Originals. „Osobitý a soucitný přístup doktorky Mercy Oduyeungbo vyčnívá a my se nemůžeme dočkat, až se s ní všichni naši diváci setkají,“ dodává.
Mercy Odueyungbo je dermatoložka vlastnící chirurgický certifikát Mohs. Pochází ze zdravotnické rodiny, jelikož v tomto oboru pracovali oba její rodiče. Ostatně prvním, kdo ji naučil sešít ránu, byl její otec.

Vyrůstala v Nigérii, v deseti se však s rodinou přestěhovala do Chicaga. V rámci svých vysokoškolských studií se věnovala nejprve bakalářskému oboru mikrobiologie na University of Lowa, poté pokračovala navazujícím studiem na Indiana University School of Medicine, kde odpromovala. Následně pokračovala ve studiích na Northwestern Memorial Hospital v Chicagu, předtím ještě absolvovala stáž v Rooseveltově nemocnici Mount Sinai-St.Luke v New Yorku.

Momentálně je Mercy Odueyungbo ředitelkou kliniky Lilly Dermatology a jejím cílem je poskytovat všem pacientům tu nejlepší možnou péči v oblasti dermatologie.

První díl můžete sledovat už v pátek 19. listopadu ve 21 hodin na kanále TLC.


Karel Smetana, PR Executive, Media:list, 16. 11. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29351/zapalena-oddana-milosrdna-proste-lekarka-jak-ma-byt-doktorka-mercy-otevre-dvere-sve-ordinace-i-vam/