AMC Networks International a Skylink rozšiřují před svátky své partnerství obsahu na vyžádání o populární stanice
Autor: PR.Konektor/AMC , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 13.12.2021
Společnosti AMC Networks International a Skylink dále posílí své strategické partnerství díky mezinárodní dohodě, která zahrnuje čtyři země (Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko). Předplatitelé operátora si budou nyní moci kromě lineárního vysílání televizních stanic společnosti vychutnat více z obsahu na vyžádání. Od svátečního období bude Skylink nabízet přístup k vybranému obsahu stanic AMC, JimJam, Minimax, Spektrum a TV Paprika.

Tato dohoda, která je dalším milníkem v partnerství obou společností, učiní nadcházející sváteční období mimořádně pestré, protože téměř všechny žánry z portfolia AMC Networks International - filmové, dětské, dokumentární a gastro - budou k dispozici v knihovně Skylink. Předplatitelé lineárních stanic si v televizním balíčku operátora budou moci vychutnat kultovní seriály AMC z vlastní tvorby, jako například 7. sérii Fear the Walking Dead a seriál Killing Eve, který sleduje boj mezi dvěma posedlými ženami, jež ztvárnily mnohokrát oceněné herečky Sarah Oh a Jodie Comer.

Na stanicích Spektrum a TV Paprika na Skylinku nebude chybět ani domácí produkce. V prosinci debutuje v obsahu na vyžádání film Zakázané zóny, v němž Szabolcs Thuróczy zavede diváky na tajná místa, kam má přístup jen málokdo.

Adventní kalendář TV Paprika pomáhá s obdarováváním: pořad nabízí řadu dárkových pochoutek, které jsou navíc v kreativních obalech, jež snadno zvládne připravit každý. Diváci mohou seriál sledovat nejen na obrazovce, ale také prostřednictvím aplikace Skylink. V knihovně aplikace najdou celé epizody. Speciální online verze Adventního kalendáře na TV Paprika je k dispozici i pro předplatitele Skylinku, takže i ti, kteří by jinak nemohli sledovat pořad na obrazovce každý den, se mohou připojit k vánočnímu odpočítávání, sledováním jedenapůlminutových webových epizod.

Vedle tohoto obsahu na vyžádání připravuje TV Paprika také neuvěřitelných 30 hodin premiér na obrazovce. Diváci uvidí například Jamieho Olivera, Mary Berry anebo Nigellu Lawson.

A pro naše nejmenší nabízejí televizní stanice Minimax a JimJam celosvětově oblíbené seriály pro sváteční období - jak na obrazovce, tak v knihovně na vyžádání. Do aplikace Skylink přicházejí nové epizody seriálů Můj malý Pony: Přátelství je magické, Sova a její kamarádi, Upovídaný Tom a přátelé a Požárník Sam.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Martina Hrašová, Account Manager, PR.Konektor, 13. 12. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29396/amc-networks-international-a-skylink-rozsiruji-pred-svatky-sve-partnerstvi-obsahu-na-vyzadani-o-popularni-stanice/