Nekorektní Silvestr na Primě - posledním večerem v roce provede diváky Honza Dědek se Třemi tygry
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 17.12.2021
Poslední večer tohoto roku bude na televizi Prima patřit moderátorovi Honzovi Dědkovi a hostům jeho silvestrovské talkshow 7 pádů. Ta bude v mnohém speciální. Jeho hosty budou populární ostravští improvizátoři Tři tygři v čele se Štěpánem Kozubem a Albertem Čubou, za nimiž se moderátor vypravil do jejich domovského ostravského Divadla Mír. 7 silvestrovských pádů Honzy Dědka se Třemi tygry uvede televize Prima 31. prosince od 19.45 hod.


„Bude to úžasný Silvestr. Každoročně jsou televizní Silvestry pragocentrické. Točí se v Praze, účinkující jsou z Prahy, v hledišti jsou Pražáci, tak my budeme mít tentokrát ostravský Silvestr. Budeme v Ostravě a budou tam Tři tygři, kteří jsou vlastně čtyři – Albert Čuba, Štěpán Kozub, Robin Ferro a Vladimír Polák. Tož jediná 'pražska pyča' jsem tam já,“ slibuje Honza Dědek, který má s rozhovory s neřízenou střelou Štěpánem Kozubem už své zkušenosti.

Rozhovory s ním patří k těm nejsledovanějším, které ve své kariéře udělal. Jen na YouTube mají dva jejich rozhovory dohromady už více než 3 700 000 zhlédnutí. „Tři tygři měli být hosty mého pořadu v průběhu letošního podzimu. Ale nakonec nás napadlo něco lepšího – dát je všechny dohromady do tohoto silvestrovského speciálu,“ doplňuje Honza Dědek.

Neuvěřitelnou oblibu 7 pádů Honzy Dědka a Třech tygrů dokládá i rekordní rychlost v prodeji vstupenek na silvestrovskou show. „Silvestrovský díl 7 pádů jsme měli původně natáčet v ostravském Gongu. Měl jsem pochopitelně velkou radost, když jsem se dozvěděl, že patnáct stovek vstupenek bylo pryč během osmačtyřiceti hodin. Bohužel nová proticovidová opatření nám nedovolují natáčení s takto obsazeným hledištěm zrealizovat, ale Silvestr se Třemi tygry bude, i kdyby čert na koze jezdil!“ slibuje moderátor Honza Dědek.

„O silvestrovskou talkshow se Třemi tygry na TV Prima diváci nepřijdou. Rozhodli jsme se s Honzou natočit verzi pouze pro televizi, takže zábavu na silvestrovský večer máte zaručenou. Natáčení proběhlo v Divadle Mír pouze za účasti komparzu, abychom zbytečně nezhoršovali nynější epidemiologickou situaci,“ vzkázali Tři tygři. Silvestrovský program televize Prima natočila za dodržení platných bezpečnostních a hygienických opatření. Čemu se ale meze nekladly, byl obsah pořadu. Tři tygři dostáli své pověsti a pokud něco talkshow 7 silvestrovských pádů Honzy Dědka postrádá, jsou to hranice korektnosti.

Rozhovory Honzy Dědka se Třemi tygry doplní jejich improvizační scénky, během kterých nebudete věřit vlastním očím a uším. Stejný pocit během natáčení nejednou pocítil i sám moderátor. „Netušil jsem dopředu, o čem se budeme bavit, dalo se očekávat naprosto cokoli, jediné, co jsem věděl, že o zábavu bude postaráno. Nemýlil jsem se, předvedli něco neuvěřitelného. Bude to poněkud nekorektní vystoupení,“ tvrdí moderátor Honza Dědek, který se svojí talkshow 7 pádů baví statisíce televizních diváků každé úterý večer na Primě. Miliony zhlédnutí pak sčítá i na svém YouTube kanálu, nově je slyšet i na Spotify.

7 silvestrovských pádů Honzy Dědka si nenechte ujít 31. prosince v 19.45 hod. na Primě!


Kateřina Kotalová, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 16. 12. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29402/nekorektni-silvestr-na-prime-poslednim-vecerem-v-roce-provede-divaky-honza-dedek-se-tremi-tygry/