Nový rok, nový romantický seriál: Televízia Doma prináša turecký divácky hit Láska na prenájom
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 26.12.2021
Hneď od začiatku roku 2022 sa diváci televízie Doma môžu tešiť na krásny nový rozprávkový príbeh lásky. Turecký seriálový hit uplynulej sezóny s názvom Láska na prenájom (v origináli Sen Çal Kapımı), ktorý kombinuje romantiku, drámu a štipku komédie, prichádza konečne aj na Slovensko. Úvodné dve epizódy odvysiela televízia Doma v pondelok, 3. januára 2022, predplatitelia služby VOYO si ich budú môcť pozrieť v exkluzívnom týždňovom predstihu už v pondelok, 27. decembra 2021.


„Turecká seriálová tvorba sa na stanici Doma dlhodobo teší výraznému diváckemu úspechu. Horúca novinka Láska na prenájom v sebe majstrovsky spája všetky atribúty, ktoré majú fanúšičky a fanúšikovia romantických seriálov radi. Prináša výrazné herecké osobnosti, medzi ktorými dokonale funguje chémia, a všetky odtiene lásky,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Prvé dve epizódy uvedie Doma v pondelok, 3. januára 2022, so začiatkom o 20:30 hod. a následne si diváci budú môcť vychutnávať vždy dve premiérové časti za sebou od pondelka do štvrtka v rovnakom čase. Predplatitelia streamovacej služby VOYO budú mať úvodné epizódy k dispozícii exkluzívne už v pondelok, 27. decembra 2021.

Seriál bol doposiaľ predaný do 85 krajín sveta, je obrovským hitom aj na sociálnych sieťach, a získal už niekoľko ocenení v kategórii najlepší romantický komediálny seriál. Hlavné postavy v novinke stvárňujú obľúbení tureckí herci Hande Erçel a Kerem Bürsin, ktorí si tento mesiac odniesli víťazné trofeje ako najlepší seriálový pár v rámci odovzdávania prestížnych tureckých cien Zlatý motýľ.

Láska na prenájom rozpráva príbeh krásnej kvetinárky Edy Yildizovej (Hande Erçel), ktorá všetky svoje nádeje vkladá do svojho vzdelania. Odvážne sa postaví bohatému architektovi Serkanovi Bolatovi (Kerem Bürsin), ktorý jej zrušil medzinárodné štipendium a v rukách jej tak ostal len stredoškolský diplom. Serkan ponúkne Ede, že jej štipendium vráti, ak sa na dva mesiace stane jeho falošnou snúbenicou. Hoci Eda túto ponuku najprv okamžite odmietne, napokon je okolnosťami donútená ju prijať. Zatiaľ čo predstierajú, že sú zasnúbení, Serkan a Eda sa vrhnú do šialene vášnivého, no zároveň náročného vzťahu, vďaka ktorému zabudnú na všetko, čo je správne. Láska totiž môže byť ťažká, ale práve preto je taká úžasná.

TV upútavka 1: https://youtu.be/Un9I_gorOII
TV upútavka 2 : https://youtu.be/JmWdaGddLm4


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29423/novy-rok-novy-romanticky-serial-televizia-doma-prinasa-turecky-divacky-hit-laska-na-prenajom/