DREAM TEAM – Mistři dílny: Vojta Kotek ve svářečských brýlích?!
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.01.2022
Již dnes, 10. ledna ve 20:15 odvysílá televize Prima první díl unikátní reality show světového formátu DREAM TEAM – Mistři dílny. Show, ve které potečou slzy, pot – a možná i krev! Hned poté ve 21:40 hod. naváže premiérová jubilejní 20. řada pořadu Jak se staví sen. Během osmi týdnů vzejde v pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny z dvanácti účastníků hrdina českého principu zlatých ručiček, první Mistr dílny!


Lítý boj proběhne pod taktovkou Vojty Kotka. Vojta bude pořad nejen moderovat, ale bude také dohlížet na to, aby vše probíhalo podle pravidel. A protože šest žen a šest mužů, rozdělených vždy náhodně do dvou týmů, bude vyrábět velkolepé předměty, nad kterými se bude tajit dech, ocitne se i Vojta občas v pro něho netypických, mnohdy až legračních situacích. Málokdo si ho umí představit například se svářečskými brýlemi uprostřed čilého pracovního ruchu… Video prozradí, jak mu to slušelo.

„Konkrétně třeba v loňském roce, kdy pro nás herce té normální práce moc nebylo, se mi dostalo do rukou dost přístrojů, se kterými jsem zatím nikdy nepracoval. Jako třeba různé brusky. Dokonce jsem si i pokládal podlahu v dřevníku,“ překvapuje Vojta. Manuální práci by do něho mnohý neřekl. Opak je ale pravdou… „Přitahuje mě i výbava dílny, veškeré ty nástroje, jak jsou všechny na něco uzpůsobené. Baví mě přicházet na to, co se jak dělá. Já osobně nekoukám na YouTube na videa, a ani moc nečtu návody. Rád si na to přicházím sám. Sice to trvá o něco déle, někdy to stojí i víc materiálu, a ne vždy to dopadne úplně dobře. Ale ten pocit, že jsi na to přišel, ten je boží!“ dodává a přiznává, že už u něho také došlo k několika drobným zraněním.

Hodnotí to však tak, že chybami se člověk učí. „Jednou jsem něco řezal ruční pilou, a když jsem ji odkládal, tak jsem si sáhl na rozpálený kotouč... Taky jsem se už lehce sekl nebo říznul.“ Na Vojtovi je patrné, že ho jen tak něco neodradí. Má to zřejmě v genech. Na otázku, zda je spíše praktik, nebo estét, však nemá jednoznačnou odpověď. „Můj otec byl velký praktik. Například bundu posuzoval vždy jen podle toho, kolik má kapes. A podle toho se mu ta bunda buď líbila, nebo nelíbila. Já mám ale v sobě i něco z mámy, takže se mi líbí i hezké věci,“ říká dále s úsměvem Vojta.

V prvním dílu pořadu se představí všech dvanáct soutěžících, kteří se rozdělí do dvou týmů. Překvapením bude třetí porotce, a zároveň zadavatel úkolu, který bude v každém dílu jiný. Tentokrát se tohoto úkolu ujme automobilový závodník Tomáš Enge. Po soutěžících bude chtít výrobu věci nevídané – funkční, rychlé a estetické motokáry. Na její zhotovení od samotných základů dostanou pouhých šest hodin. Týmy se poprvé budou muset dohodnout na společném návrhu a při nájezdu do skladu a na smeťák sehnat veškerý potřebný materiál. Poprat se budou muset i s další věcí, kterou nikdo nečeká – během výroby je potkají tři rychlé výzvy Pepy Libického, které vítězům umožní získat různé bonusy. Jak si týmy se zadáním poradí? A nezapomenou u motokáry na brzdy, aby Tomáš Enge zkoušku jejich pojízdného stroje přežil?

Více najdete na www.mistridilny.cz. Pořad DREAM TEAM – Mistři dílny můžete sledovat na Facebooku, Instagramu, Pinterestu a TikToku.

DREAM TEAM – Mistři dílny od 10. ledna každé pondělí ve 20:15 hod.


Jana Lohrová, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29454/dream-team-mistri-dilny-vojta-kotek-ve-svarecskych-brylich/