O2 TV Sport představí v jarních přenosech FORTUNA:LIGY řadu inovací
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 05.02.2022
O víkendu vypukne jarní část nejvyšší fotbalové soutěže a fanoušci mohou tradičně na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal sledovat všechna utkání. Jednou z novinek bude zcela nové grafické zpracování studia, které prošlo modernější inovací. V pondělí pak pokračuje populární talk show TIKI-TAKA.


"Fanoušci mohou všechny zápasy sledovat v multidimenzi na O2 TV Fotbal, v hlavním programu na O2 TV Sport jim chceme prostřednictvím našich reportérů dát více prostoru, zaměříme se na ně i ve studiu včetně sestav. Čas mezi hlavním odpoledním a večerním zápasem bude hodně podobný. Chystáme ale inovaci sestřihové části - FORTUNA:LIGA highlights, naším cílem je přinést divákům kvalitnější servis a pořad uchopit komplexněji, chceme více vše prokombinovat ve spolupráci s experty a reportéry včetně přiblížení zajímavých příběhů," informuje šéfeditor fotbalu na O2 TV Sport David Sobišek.

Výroba O2 TV Sport se také více zaměří na vybrané šlágry z jarní části FORTUNA:LIGY. Například očekávaný duel Sparta vs. Plzeň, který se odehraje v neděli 13. února od 18:00 hodin, se plánuje odvysílat na rekordní počet kamer. Chybět nebudou ani tzv. steadicamy. Do studiu pak dorazí pětinásobný mistr ligy s Plzní David Limberský.

"Kouzlo steadicamu spočívá v daleko živějších záběrech, kameraman se s takovou kamerou může libovolně pohybovat. Celkově je fantastická na nástupy hráčů obou týmů, detaily trenérů a na pozápasové oslavy. Nabízí úplně jiný pohled. Se šéfem výroby Karlem Jonákem řešíme co největší využití steadicamisty, aby si naši diváci tyto mimořádné záběry mohli naplno užít," prozradil David Sobišek.

Se startem fotbalového jara se vrací i oblíbená talk show TIKI-TAKA. Každé pondělí od 20:00 hodin se diváci mohou těšit na známé hosty a shrnutí všeho zajímavého, co přinesl uplynulý fotbalový týden.

"TIKI-TAKA nabídla již 164 premiérových dílů, do nichž přišlo 307 různých osobností. I první jarní díl přinese zajímavá jména, dorazí například snowboardistka Eva Samková, generální ředitel pražské Sparty František Čupr a chybět nebude ani tradiční Petr Švancara," prozradil moderátor Petr Svěcený.


Multidimenze přináší unikátní zážitek

Televize O2 TV je dostupná pro všechny diváky na českém území. Ke sledování stačí jakékoli připojení k internetu. Například tarif Sport Plus si může každý pořídit za 299 Kč na třicet dní. Fanoušci se mohou dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcionalit. Velkou výhodou je unikátní multidimenze, díky které lze přehrát jakýkoliv zápas až sedm dní zpětně nebo sledovat několik sportovních přenosů současně, cokoli si zastavit, přetočit nebo nahrát.


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. září 2021 celkem 586 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 4. 2. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29514/o2-tv-sport-predstavi-v-jarnich-prenosech-fortuna-ligy-radu-inovaci/