První neděle na JOJ PLUS
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 12.09.2008

Nová televize JOJ PLUS odstartuje českými komediemi osmdesátých let – Vesničko má středisková a Postřižiny, které doplní detektivka ze sérií Peryho Masona.



Druhý program úspěšné slovenské komerční televize, pro který získala 9. 9. 2008 licenci od slovenské Rady pro vysílání a retransmisi společnost MAC TV, s.r.o., začne vysílat v neděli 5. 10. 2008. Naladí si jej diváci kabelových rozvodů, MMDS a MVDS a také ze satelitu. Připravovat a odbavovat se bude v prostorách „mateřské“ TV JOJ v areálu filmových ateliérů v bratislavské Kolibě pod Kamzíkem.

Jak řekl médiím při představení této nové stanice generální ředitel TV JOJ Richard Flimel: „Vytvorenie druhého kanálu považujeme za strategické rozhodnutie, ktorého cieľom je získať nových divákov a zároveň tak rozšíriť portfólio televízie. JOJ PLUS má dopĺňať ponuku TV JOJ a nie byť jej konkurenciou. Usilujeme sa osloviť tých divákov, pre ktorých TV JOJ nie je prvou voľbou.“

Zajímavou novinkou bude to, že se na televizní obrazovky vrátí i televizní hlasatelky, JOJ PLUS budou uvádět Nora Beňačková, Ada Straková a Soňa Müllerová.

Podle slov tiskové mluvčí Tatiany Tóthové JOJ PLUS nabídne divákům především klasické filmy a oblíbené seriály. Diváci se hned po startu mohou těšit např. na filmy Všichni dobří rodáci, Pane, vy jste vdova, Božská Ema, Slavnosti sněženek, ale i například francouzské komedie s Pierre Richardem.


A jak bude vypadat první nedělní večer ve vysílání JOJ PLUS?

V 19:55 hod. bude odvysílán krátký úvodní seznamovací blok JOJ PLUS štartuje s podtitulem „Spoznajte novú slovenskú komerčnú televíziu!“

V 20:00 hod. diváci uvidí v rámci cyklu Hviezdne kino úspěšný český film z roku 1985 Vesničko má středisková.

Ve 21:45 hod. bude večer pokračovat další českou komedií – Menzlovým filmem podle předlohy Bohumila Hrabala Postřižiny s krásnou manželkou správce pivovaru Magdou Vášáryovou.

Ve 23:20 hod. pak první vysílací večer zakončí jeden díl americké kriminální série Perry Mason: Perry Mason se vrací


Kompletní týdenní programy TV JOJ PLUS včetně podrobných popisů (synopsí) ke stažení v PDF formátu budeme pro vás umisťovat na obvyklé místo TV download na našem serveru. Dnes zde najdete program na první vysílací den, příští týden uveřejníme kompletní 41. kalendářní týden.

K satelitnímu příjmu TJ JOJ PLUS se vrátíme v dalším příspěvku, který v současné době připravujeme.


Redakce satCentrum, Václav Hrubec, 12. 9. 2008, 09:00 hod.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2952/prvni-nedele-na-joj-plus/