Stanice O2 TV Sport získala práva na Ladies European Tour
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 13.02.2022
Špičkový ženský golf nově obohatí program stanice O2 TV Sport. Fanoušci se dočkají přenosů z dvaceti turnajů seriálu Ladies European Tour. Chybět nebude ani atraktivní turnaj v Berouně, který bude pro české fanoušky vrcholem golfové sezony. Nový ročník začíná v Keni a hned v premiéře se představí i české golfistky Tereza Melecká s Kristýnou Napoleaovou.


Golfová Ladies European Tour zažívá nepřehlédnutelnou renesanci. Pro rok 2022 představila rekordně obsazený i dotovaný kalendář s celkovými prize money ve výši 24,5 milionu eur. Prvním turnajem této série je Magical Kenya Ladies Open, ze kterého v sobotu a v neděli odvysílá stanice O2 TV Sport třetí a čtvrtý den.

"Podařilo se nám získat práva na dvacet turnajů z celé série Ladies European Tour 2022. Vrcholem pro český golf bude Tipsport Czech Ladies Open od 24. do 26. června na hřišti v Berouně. Česko je tak jednou z 21 pořadatelských zemí letošní série. Na tento turnaj připravujeme bohatý doprovodný program spolu se zajímavými hosty v našem studiu," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

"Ladies European Tour je jedna ze dvou největších ženských golfových sérií na světě. Poprvé v historii se Česká republika může pochlubit několikanásobnou účastí. Je skvělé, že nám roste opravdu úspěšná generace golfistek," říká komentátorka O2 TV Sport Klára Janáčková, která bude turnaji provázet spolu s golfovým expertem Čeňkem Lorencem. Dalšími dvěma expertkami jsou Zuzana Boučková Mašínová a Eva Koželuhová.

"Čeněk má dokonalé informace o ženském golfu a za sebou řadu let televizního komentování. Zuzka jako jediná před Klárou Spilkovou hrála Ladies European Tour. Eva je profesionální golfistka a trenérka, má herní zkušenosti z Ladies European Tour a LET Access Series. V neposlední řadě se stala hned třikrát mistryní světa ve Ski&Golfu," doplňuje Klára Janáčková.

Na vybraných turnajích by se měla objevit i Tereza Koželuhová a také Šideri Váňová. Největším lákadlem pro českého fanouška může být předpokládaný start Kláry Spilkové v Berouně, která jako jediná z Češek hrála LPGA a letos bude působit na druhé americké sérii Epson Tour.

"Turnaj Tipsport Czech Ladies Open 2022 si udržel stejný výhodný termín jako v loňském roce. Těší mě, že Ladies European Tour zažije v mnoha ohledech rekordní rok a že můžeme být jeho součástí," řekl promotér Luboš Koželuh, majitel společnosti Premier Sports.


Ladies European Tour na O2 TV Sport

Termín Místo Turnaj Živě

10. – 13. 2. Keňa Magical Kenya Ladies Open ano

17. – 19. 3. Saúdská Arábie Aramco Saudi Ladies International ano

30. 3. – 2. 4. Jihoafrická republika South African Open ano

21. – 24. 4. Austrálie Bonville Classic ano

5. – 8. 5. Španělsko Madrid Open ano

bude potvrzeno Singapur Aramco Team Series – Singapore ano

27. – 29. 5. Belgie Belgian Open ne

16. – 18. 6. Anglie Aramco Team Series – London ano

24. - 26. 6. Česká republika Tipsport Czech Ladies Open – Beroun ano

30. 6. - 3. 7. Evropa bude potvrzeno ano

28. – 31. 7. Skotsko Women's Scottish Open ano

18. – 20. 8. Španělsko Aramco TeamSeries – Sotogrande ano

25. - 28. 8. Švédsko Skafto Open ano

8. – 10. 9. Švýcarsko Swiss Open ano

22. – 25. 9. Irsko Irish Open ano

29. 9. – 2. 10. Španělsko Med Open ano

13. – 15. 10. USA Aramco Team Series - New York ano

20. – 23. 10. Indie Hero Women's Indian Open ano

26. – 28. 10. Spojené Arabské Emiráty Dubai Moonlight Classic ano

9. – 11. 10. (?) Saúdská Arábie Aramco Team Series – Saudi Arabia ano

24. – 27. Španělsko Open de Espana Femenino ano



O2 TV nabízí nejen golf

Televize O2 TV je dostupná pro všechny diváky na českém území. Ke sledování stačí jakékoli připojení k internetu. Exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis přináší kromě kompletní FORTUNA:LIGY také atraktivní hokejovou extraligu, ženský tenisový okruh WTA, basketbalovou Euroligu, show TIKI-TAKA, talkshow Česká ulička, galavečery MMA nebo motoristické sporty.

U všech tarifů O2 TV se můžete libovolně přesouvat v nabídce programů sedm dní tam i zpět. Na jakémkoli zařízení připojeném k internetu - TV, mobilu, počítači i tabletu. Velmi oblíbenou funkcí je také nahrávání až 100 hodin pořadů, které se ukládají až na 30 dnů. Vyšší tarify O2 TV rozšiřují nabídku televizních stanic o nejlepší prémiové sportovní i filmové kanály v Česku.


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. září 2021 celkem 586 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 11. 2. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29537/stanice-o2-tv-sport-ziskala-prava-na-ladies-european-tour/