Nova Cinema vítá podzim několika novinkami
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 16.09.2008

Filmový kanál Nova Cinema nabídne divákům na podzim světové filmové hity, úspěšné seriály i nové pořady ze zákulisí filmového průmyslu a mezinárodního šoubyznysu. Pro milovníky českých filmů jsou připraveny klasické české filmy, pro fanoušky agenta 007 série „bondovek“.


Praha 16. září 2008 – Podzimní nabídku představilo vedení Novy Cinemy v pondělí na párty v pražském pm klubu. Večerem provedl Hvězdný reportér Tomáš Kraus, který je tváří nového původního pořadu Novy Cinemy. Diváci se s ním budou potkávat od příštího týdne vždy ve čtvrtek ve 20:45.

Nejsledovanější český filmový kanál přináší i další novinky, například 10 nej... z Hollywoodu (Hollywood´s 10 Best), svižný a zábavný žebříček toho nejlepšího, co Hollywood nabízí, který diváci uvidí každé úterý v 19:35. Pořad Scéna (Scene) zase přinese aktuální novinky, recenze a rozhovory ze světa mezinárodního šoubyznysu. Vysílat se bude každé pondělí v 19:35. Bližší pohled na jeden z nejstarších a nejpopulárnějších filmových žánrů nabídne od pondělí do středy ve 22:45 Kino hororů (The Screaming Room). Uvidíme v něm např. ukázky z filmů Vetřelec, Noční můra z Elm Street, Poltergeist, nestárnoucí hrdiny Dráculu, Fankensteina a mnoho dalšího. O dobrou zábavu se pak každý víkend (od pátku do neděle) vždy ve 22:00 hodin postará premiéra amerického seriálu Dharma a Greg s Jennou Elfman a Thomasem Gibsonem v hlavních rolích.

V neděli 21. září také startuje série klasických českých filmů. Snímky, jako např. Vrah skrývá tvář, Poklad byzantského kupce, Na kolejích čeká vrah, Lásky mezi kapkami deště nebo Smrt krásných srnců, uvidí diváci vždy v neděli od 19 hodin.

Nova Cinema během letošního podzimu odvysílá desítky komedií, akčních a kriminálních snímků, dramat, thrillerů i hororů. Těšit se diváci mohou na filmy Mr. & Mrs. Smith, Poslední akční hrdina, Tajemství loňského léta, Dost, Znovu po smrti, Dům z písku a mlhy, Čokoláda, Pravidla moštárny, Johanka z Arku, Mrtvá zóna, Bláznivá střela, Cucák, Návštěvníci: Cesta do Ameriky, Milujte svého zabijáka a další.

V programu nebudou chybět ani oblíbené seriály jako Lékařské záhady, Alias, Taxík, JAG, Pohotovost či Plastická chirurgie s.r.o. a oblíbené magazíny z domácího i světového šoubyznysu Hvězdy červeného koberce, Hollywoodský zpravodaj a Za stříbrným plátnem.


Michaela Fričová, Tisková mluvčí TV Nova


Doplnění redakce satCentrum:

Stanice Nova Cinema vysílá od 1. 12. 2007 v kabelových a IPTV sítích ČR a také v DTH satelitních platformách CS Link, UPC Direct a DIGI TV. Další podrobnosti k programu najdete na internetu na http://novacinema.nova.cz. Úplný týdenní program a synopse (popis pořadů) stanice Nova Cinema si můžete stáhnout na našem serveru si v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2954/nova-cinema-vita-podzim-nekolika-novinkami/