Utkání Sparta - Partizan Bělehrad exkluzivně odvysílá Sport1
Autor: PR.Konektor/AMC , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 15.02.2022
Pražský klub čeká už ve čtvrtek 17. 2. první zápas klíčového dvojutkání, které rozhodne, zdali Sparta postoupí do osmifinále Konferenční ligy. Stanice Sport1 a Sport2 odvysílají kromě duelu Sparty také další atraktivní utkání z play-off Evropské ligy UEFA a nabídnou i tradiční předzápasové studio se zajímavými hosty.


Bělehrad je dlouhodobě neoblíbenou destinací evropských klubů. I proto je pro Spartu zásadní vytvořit si ve čtvrtečním utkání na Letné komfortní náskok před odvetou, která je na programu za týden. Eventuální prodloužení v nepřátelské atmosféře na stadionu Partizanu by pro tým Pavla Vrby mohlo znamenat problém. V evropských soutěžích již neplatí pravidlo o gólu vstřeleném na hřišti soupeře a rozhodovat tak bude ve všech jarních dvojutkáních prostý součet gólů. Pravděpodobnost prodloužení tak obecně výrazně vzrostla.

Partizan momentálně vede srbskou ligu bez jediné porážky, nicméně forma v základní skupině Konferenční ligy už tak ukázková nebyla. Bělehradský klub dokázal porazit ve dvou utkáních jen kyperskou Famagustu a estonskou Floru. Trenér Sparty Pavel Vrba tak může hledat inspiraci u klubů, které na podzim na Partizan dokázali vyzrát, nebo ve svým bývalém působišti Viktorii Plzeň, jíž se podařilo Partizan vyřadit z Evropské ligy zhruba před třemi lety.

Zápas na pražské Letné začíná ve čtvrtek 17. 2. ve 21:00 a nabízet ho bude v přímém přenosu Sport1. Předzápasové studio ovšem začíná už v 18:00 a vedle utkání Sparta – Partizan se bude věnovat i dalším duelům, které Sport1 a Sport2 během bohatého čtvrtečního programu nabídnou.


Čtvrtek 17. 2. 2022

18:00 hod. Sport1: Předzápasové studio
18:45 hod. Sport1: Borussia Dortmund – Rangers (Evropská liga)
18:45 hod. Sport2: Zenit Petrohrad – Real Betis (Evropská liga)
21:00 hod. Sport1: AC Sparta Praha – Partizan Bělehrad (Konferenční liga)
21:00 hod. Sport2: Porto – Lazio (Evropská liga)
23:15 hod. Sport1: Sestřihy všech hraných utkání Evropské a Konferenční ligy


O AMC NetworksInternational - Central and NorthernEurope

AMC NetworksInternational - Central and NorthernEurope je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and NorthernEurope nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Jan Pácl, Key Account Manager, PR.Konektor, 15. 2. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29541/utkani-sparta-partizan-belehrad-exkluzivne-odvysila-sport1/