Už v nedeľu 6. marca vypukne na Markíze jarná tanečná horúčka: Let's Dance
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 28.02.2022
Najveľkolepejšia tanečná šou plná hviezd, elegancie a emócií je po dlhšej prestávke späť! V poradí už siedma séria Let's Dance odštartuje v nedeľu 6. marca 2022 o 20:30 hod. na obrazovkách televízie Markíza. Diváci sa aj tentoraz môžu tešiť na vystúpenia pripomínajúce hollywoodske produkcie, kreatívne kostýmy, tematické večery, strhujúce tanečné výkony celebrít a nádherné emócie, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou tohto formátu.


„Let's Dance je výnimočná šou a roky patrí k najobľúbenejším televíznym programom nielen na Slovensku, ale aj vo svete. V siedmej sérii bude súťažiť veľmi silná zostava účinkujúcich, doterajšie reakcie divákov po ich zverejnení sú mimoriadne pozitívne. Navyše, hodnotení budú naozaj skvelou porotou, programom bude sprevádzať úplne nová moderátorská dvojica a opäť sme si pre divákov pripravili niekoľko ďalších noviniek a prekvapení, ktoré sa budú odkrývať počas priebehu šou,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojuje počas 10-tich priamych prenosov celkovo 11 tanečných párov zložených zo známych osobností a profesionálnych tanečníc a tanečníkov – talentovaný herec a model Adam Bardy s tanečnou partnerkou Dominikou Roškovou, súťažiaca z reality šou Love Island Viktoria Niang alias Aicha s tanečným partnerom Fabiom Belluccim, najlepší slovenský MMA zápasník Attila Végh s Eliškou Lenčešovou, bývalá profesionálna tenistka Dominika Cibulková s Róbertom Pavlíkom, komik František Košarišťan alias Fero Joke s Vanesou Indrovou, moderátor politickej diskusnej relácie Na telo Michal Kovačič so Simonou Brecíkovou, obľúbené herečky Diana Mórová s Marekom Burešom, Kristína Svarinská s Marekom Kličom a Zuzana Kubovčíková Šebová s Vilémom Šírom, ako aj populárni herci Ján Koleník s Vandou Polákovou a Marek Fašiang s Adrianou Maškovou.

Vystúpenia bude hodnotiť odborná porota v zložení Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík, ku ktorým sa pripojí veľká hviezda zo zahraničia. Štvrtým porotcom Let's Dance bude Jorge González, kubánsky choreograf a model žijúci v Nemecku, ktorý tam patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti šoubiznisu. Jorge ako 17-ročný odišiel z Kuby na Slovensko a na Univerzite Komenského vyštudoval odbor rádioekológia.

„Odkedy som študoval v Bratislave, držím si Slovensko, ľudí a kultúru v srdci. Som porotcom Let’s Dance v Nemecku už 10 rokov a neviem slovami opísať, ako veľmi som šťastný, že budem súčasťou tejto šou aj na Slovensku. Cítim sa, ako by som sa vracal domov. Slovensko je súčasťou mojej osobnosti,“ vyjadril sa Jorge. O tom, ktorý pár zo súťaže vypadne, však okrem porotcov budú každý týždeň spolurozhodovať aj diváci prostredníctvom SMS hlasovania.

Let's Dance bude opäť prehliadkou krásy a elegancie v podobe majstrovského prepojenia obdivuhodných tanečných vystúpení v nádhernom oblečení a nenúteného, ale pritom kultivovaného a vtipného vystupovania úplne novej dvojice moderátorov. Veľkolepými priamymi prenosmi budú divákov premiérovo sprevádzať tvár spravodajstva TV Markíza Viktor Vincze a nádejná mladá herečka a moderátorka Martina Zábranská, ktorej hlas znie pod prezývkou Maca pravidelne aj z rozhlasového éteru. Diváci sa na ňu od marca môžu tešiť nielen v Let's Dance, ale tiež v novom rodinnom seriáli Svätý Max, kde stvárňuje jednu z hlavných postáv.

„Je to pre mňa veľká vec, dostať sa z rádia na televíznu obrazovku a rovno do takej veľkolepej šou, akou je Let's Dance. Som šťastná a vďačná za túto príležitosť, ale čím viac sa to blíži, tým väčší mám rešpekt. Z pozície moderátorky ide o môj prvý veľký projekt, ešte k tomu naživo, takže je to obrovská výzva. Tak dúfam, že to zvládnem a teším sa na všetko, čo príde. Obzvlášť sa teším na spoluprácu s Viktorom, ktorý má veľmi dobrú energiu a myslím si, že nám to aj na kastingu spolu pekne sadlo,“ zhodnotila Maca.

Na prome projektu budú spolupracovať aj influenceri a rovno tí najvplyvnejší. Šou podporia nielen fyzicky, keďže sa budú osobne zúčastňovať priamych prenosov, ale aj tam, kde majú najväčší dosah - na Instagrame. Ivana Gáborík, Tatiana Žideková, Zuzana Vačková, Sisa Križanová alias Sisa Kr, Naty Kerny, Mirka Dobiš alias Fashion Spy, Kika Ďurišová a víťazka reality šou Love Island Laura Chrebetová sú tak odteraz tiež súčasťou Let's Dance. „Fanúšikom prinesú pohľad na šou, aký by inak nemali možnosť vidieť nikde inde, a sprostredkujú im aj exkluzívny pohľad do zákulisia. Rozhodne je sa na čo tešiť,“ priblížil Michal Borec.

Let's Dance vzniká pod režijným vedením Pepeho Majeského na základe licencie podľa pôvodného formátu Strictly Come Dancing z dielne britskej BBC, ktorý už bol úspešne predaný do viac než 60 teritórií po celom svete pod distribučným názvom Dancing with the Stars. Boduje napríklad aj na americkej televízii ABC, ktorá uplynulú jeseň odvysielala už neuveriteľnú 30. sériu, či v susednej Českej republike.

Veľké predĺžené imidžové promo: https://youtu.be/wpD7hoskJxM
Predstavenie porotcu Jorgeho Gonzáleza: https://youtu.be/Ek8d2zOcWwg


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29570/uz-v-nedelu-6-marca-vypukne-na-markize-jarna-tanecna-horucka-let-s-dance/