V sobotu se v rámci elitní organizace UFC představí český bojovník David Dvořák
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 25.03.2022

V noci ze soboty na neděli čeká fanoušky bojových sportů další atraktivní duel. V rámci UFC Fight Night: Blaydes vs. Daukaus bude o svou sedmnáctou výhru v řadě bojovat český zápasník David Dvořák. Jeho soupeřem bude Brazilec Matheus Nicolau.


Nadcházející Fight Night se odehraje ve Spojených státech, v Nationwide aréně v Columbusu, kam by mělo dorazit až 25 tisíc diváků. Duel v muší váze (do 56,7 kg) mezi Davidem Dvořákem a Matheusem Nicolauem začíná v noci ze soboty na neděli 27. března v 21:00 hodin středoevropského času. Samotný Dvořákův zápas je pak plánovaný na 21:30. V přímém přenosu jej uvidí diváci televize Telly na Premier Sport 1.

O český komentář se postará tradiční dvojce Michal Petrgál a Tomáš Kohout. Zápas Davida Dvořáka proběhne jako druhý v pořadí. Galavečer zakončí klání těžké váhy mezi Curtisem Blaydesem a Chrisem Daukausem.
David Dvořák v UFC debutoval v březnu 2020. V rámci této prestižní organizace bojoval již třikrát a pokaždé zvítězil. Na kontě má v rámci své profesionální kariéry bilanci 20 výher a 3 porážky.

Pro oba soupeře jde o velice důležitý zápas, který je může přiblížit k pětici nejlepších bojovníků muší váhy. Devětadvacetiletý Dvořák se nyní pohybuje na desátém místě, stejně starý Matheus Nicolau má bilanci 17 výher, 2 prohry a 1 remíza. V žebříčku UFC je aktuálně na sedmém místě.

„Pro Davida Dvořáka jde o nejdůležitější zápas kariéry a duel proběhne v atraktivním vysílacím čase. U českých diváků tudíž očekáváme vysoký zájem, podobný jako u posledních zápasů“ řekl Jan Schöppel, marketingový ředitel televize Telly.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly, 25. 3. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29623/v-sobotu-se-v-ramci-elitni-organizace-ufc-predstavi-cesky-bojovnik-david-dvorak/