Druhá část 7. řady seriálu FEAR THE WALKING DEAD od pondělí na AMC
Autor: PR.Konektor/AMC , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 17.04.2022
AMC oznámila znovuobsazení Kim Dickens do 8. série seriálu Fear the Walking Dead, která v 1. a 4. sérii hrála postavu Madison Clark. Dickens se poprvé objeví v druhé polovině 7. série, která se na AMC vrátí už v pondělí 18. dubna a v 8. sérii bude pokračovat jako stálý člen seriálu.


"Kdyby existovala hora Deadmore, byla by na ní tvář Kim Dickens. Madison Clark je základní postavou TWDU - hrdinská, komplexní, člověk který se stane bojovníkem, a pak silou dobrotivosti," řekl Scott M. Gimple, šéf obsahu seriálu The Walking Dead Universe. "Syrový talent, síla a brilantnost Kim Dickens opět elektrizují TWDU a my nemůžeme být šťastnější, že ji máme zpět."

V druhé polovině 7. série uplynulo několik měsíců po jaderném výbuchu a jediným, komu se daří, je Victor Strand (Colman Domingo). Poté, co si vybudoval léno, bezcitně vybírá, kdo bude mít šanci na život. Ostatní členové skupiny nesmírně trpěli, z toho však vzešlo urputné odhodlání žít, i kdyby to mělo znamenat násilné obsazení Strandovy věže a pokračování v hledání Padre, bájného místa, o němž si nikdo není jistý, že skutečně existuje.

Alicii (Alycia Debnam-Carey), nyní neochotnou vůdkyni Teddyho bývalých stoupenců, trápí záhadná nemoc a následky jejích minulých činů. Morgan (Lennie James), který se snaží udržet si naději, že se znovu setká se svou rodinou, ví, že Alicia je klíčem k jejich přežití. S tím, jak Alicia vyhlašuje válku, roste Strandova paranoia a osobní msta, a s tím se objevují nové hrozby ze všech stran.

Fear the Walking Dead produkují Scott M. Gimple, showrunneři Andrew Chambliss a Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert a je produkován společností AMC Studios.

oficiální upoutávka: Fear the Walking Dead, 7. série: https://youtu.be/QR-CtTDF3e8


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Martina Hrašová, Account Manager, Konektor PR, 14. 4. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29665/druha-cast-7-rady-serialu-fear-the-walking-dead-od-pondeli-na-amc/