V extraligovém finále nasadí stanice O2 TV Sport speciální kamery i rozšířené studio
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 18.04.2022
V bitvách o Masarykův pohár pro nejlepší celek české nejvyšší hokejové soutěže se představí hokejisté Třince a Sparty. V přenosech stanice O2 TV Sport nebude chybět speciální kamera O2 TV Helmet Cam, která je umístěna na helmách rozhodčích, a také nový typ kamery O2 TV Inside Cam, ta přináší unikátní záběry z ledové plochy i tribun.


Předzápasová studia začínají již 45 minut před úvodním buly, v nich se představí vedle moderátora i dvojice expertů. Aktuální postřehy přímo od ledové plochy bude v prvních duelech přinášet reportérské duo ve složení Tereza Kubíčková a Jakub Koreis.

Zatímco Oceláři mohou završit nejúspěšnější období klubové historie zkompletováním zlatého hattricku a ve finále jsou již počtvrté za sebou, Sparta se do boje o zlato, na které čeká od roku 2007, prodrala po šesti letech. Nový šampion bude korunován nejdříve v sobotu 23. dubna, nejpozději týden poté.

Diváci se v přenosech O2 TV Sport mohou těšit na atraktivní záběry z O2 TV Helmet Cam, díky které lze sledovat výjimečné záběry z kamery umístěné na helmách hlavních nebo čárových rozhodčích. Dále se fanoušci dočkají i nové kamery O2 TV Inside Cam, která přináší dění na ledě i mimo něj netradičním pohledem.

"Podobně jako v předchozích finálových přenosech se vracíme k předzápasovém studiu v délce 45 minut, chystáme do něj zajímavé materiály i aktuální ohlasy. Ve studiu budou přítomni hned dva experti, u ledové plochy využijeme na každém zápase dva reportéry," prozradil Tomáš Zetek, šéf hokejové sekce O2 TV Sport.

Začátek studia: 16:15 hodin (17:45 hodin). Moderátor: Jan Homolka. Experti: Miloslav Gureň, Roman Málek, Jiří Tlustý, Jakub Koreis. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportéři: Tereza Kubíčková, Jakub Koreis, Jan Hrabal.


Program extraligového finále na stanici O2 TV Sport:

DATUM DEN VYSÍLÁNÍ DOMÁCÍ HOSTÉ
18.4. Pondělí 16:15 HC Oceláři Třinec HC Sparta Praha
19.4. Úterý 16:15 HC Oceláři Třinec HC Sparta Praha
22.4. Pátek 17:45 HC Sparta Praha HC Oceláři Třinec
23.4. Sobota 16:15 HC Sparta Praha HC Oceláři Třinec


O O2 TV

Počet služeb některého z tarifů O2 TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2021 celkem 603 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 18. 4. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29669/v-extraligovem-finale-nasadi-stanice-o2-tv-sport-specialni-kamery-i-rozsirene-studio/