Telly spustila soutěž o exkluzivní vstupenky na zápas Jiřího Procházky v Singapuru
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 26.04.2022

Televizní operátor Telly si pro fanoušky MMA a Jiřího Procházky přichystal soutěž. Hraje se o merchandise z kolekce BJP, hlavní cenou soutěže pak je návštěva titulového zápasu v Singapuru. Výhra pro dvě osoby zahrnuje letenky i ubytování.


Televize Telly soutěž spustila v pondělí 25. dubna. Potrvá až do 15. května a bude mít celkem tři kola, v nichž se bude hrát o merchandaise profesionálního MMA zápasníka Jiřího BJP Procházky. K účasti ve hře stačí jediné – objednat si balíček Telly Sport online na 14, 30 nebo 365 dní.

V každém soutěžním kole se jednou týdně bude losovat 5 BJP balíčků (celkem 15 výher). Dárkové balíčky BJP z limitované zápasové kolekce obsahují podepsané tričko, snapback čepici, náramek a ponožky.

To ale není vše. Po skončení tří kol Telly soutěže se ze všech účastníků soutěže vylosuje jeden šťastlivec, který získá dvě first class vstupenky v blízkosti oktagonu a k tomu bezplatné ubytování a letenky do Singapuru. Právě zde se totiž Jiří Procházka popere o titul.

Zápas se odehraje 11. června na turnaji UFC 275. Český zápasník bude soupeřit o titul polotěžké váhy se současným šampionem Gloverem Teixeirou. Více informací o soutěži naleznete na webu: telly.cz/bjp-soutez.

„Jsme velice rádi, že díky spolupráci s Jiřím Procházkou a organizací UFC můžeme našim zákazníkům zprostředkovat tento unikátní zážitek titulové bitvy v Singapuru,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel televize Telly.

Jiří BJP Procházka (14. října 1992) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA) v polotěžké váze (light heavyweight, do 93 kg). V roce 2015 podepsal smlouvu s japonskou organizaci Rizin FF a je historicky prvním držitelem a obhájce titulu v polotěžké váze, který tato organizace vydala. Od roku 2020 nastupuje v UFC, nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění. Trénuje v klubu Jetsaam Gym Brno pod vedením trenérů Martina Karaivanova a Jaroslava Hovězáka.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, ředitel marketingu Telly, 25. 4. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29682/telly-spustila-soutez-o-exkluzivni-vstupenky-na-zapas-jiriho-prochazky-v-singapuru/