Kanál Nickelodeon Ukraine Pluto TV je od 5. května volně dostupný v DVB-T2
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 06.05.2022
Kanál Nickelodeon Pluto TV, který vysílá dětský obsah v ukrajinském jazyce, je od 5. května volně dostupný v zemském televizním vysílání DVB-T2 v Multiplexu 24 díky spolupráci společnosti Paramount s Digital Broadcasting. Dosud byl dostupný pouze v nabídkách vybraných IPTV operátorů. Jeho vysílání, které běží bez reklam 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, si tak nyní může naladit téměř 98 % populace České republiky.


Pop-up kanál Nickelodeon Ukraine Pluto TV nabízí obsah pro děti všech věkových kategorií v ukrajinštině, je zcela zdarma, bez reklam a vysílá nepřetržitě. Od 5. května je kanál v České republice dostupný v zemském televizním vysílání v Multiplexu 24 v DVB-T2, a to díky spolupráci společnosti Paramount (pod kterou spadají značky Nickelodeon a Pluto TV) a společnosti Digital Broadcasting. Jeho dostupnost v lineárním vysílání je prozatím plánována na tři měsíce. Informace o tom, jak kanál naladit, jsou dostupné na www.multiplex24.cz/jak-naladit.

Dosud mohli vysílání kanálu sledovat pouze zákazníci vybraných IPTV operátorů jako Vodafone Czech Republic (na pozici 135), O2 Czech Republic (na pozici 105), T-Mobile Czech Republic (na pozici 143) a sledovanitv.cz. Nickelodeon Ukraine Pluto TV lze dále naladit prostřednictvím volného satelitního příjmu. Zařazení kanálu do zemského televizního vysílání výrazně zvýšilo jeho dostupnost – oblíbené pořady jako SpongeBob v kalhotách nebo Tlapková patrola na kanálu nově naladí téměř 98 % populace České republiky.


Paramount zároveň nabízí další možnost sledování obsahu v ukrajinštině:

YouTube

Nickelodeon od tohoto týdne nabízí obsah v ukrajinštině na vybraných kanálech Nickelodeon a Nick Jr. napříč Evropou. Mezi dostupnými pořady jsou například SpongeBob v kalhotách, Plamínek a čtyřkoláci nebo Tlapková patrola.


Streaming

Ve Spojených státech i mezinárodně Pluto TV zároveň bezplatně poskytne reklamní prostor v hodnotě 2,5 milionu dolarů humanitárním organizacím. V Evropě je navíc v rámci Pluto TV v Německu, ve Švýcarsku, v Rakousku, ve Francii, ve Španělsku a v Itálii živě kanál Pluto TV Nick Ukraine. Ten nabízí dětem epizody z pořadů Nickelodeonu, jako jsou SpongeBob v kalhotách, Podvodníčci, Želvy Ninja, a to v ukrajinštině a zcela zdarma, bez nutnosti jakékoli registrace.


Hana Růžičková, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 5. 5. 2022

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/29704/kanal-nickelodeon-ukraine-pluto-tv-je-od-5-kvetna-volne-dostupny-v-dvb-t2/